Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Vasile Miriuţă, după meciul senzaţional cu CFR Cluj: ”Nu multă lume credea că scoatem un punct”

VIDEO | Vasile Miriuţă, după meciul senzaţional cu CFR Cluj: ”Nu multă lume credea că scoatem un punct”

Superliga

Comentarii

FC Hermannstadt a reuşit să scoată un egal cu CFR Cluj, 1-1, în deplasare şi Vasile Miriuţă spune că puţini se aşteptau la aşa ceva.

CFR Cluj - Hermannstadt a fost unul dintre cele mai spectaculoase meciuri din această etapă. Sibienii au deschis scorul şi au făcut un meci excelent, în timp ce campioana a ratat o mulţime de ocazii, printre care şi un penalty. Vasile Miriuţă spune că este mândru de jucătorii săi.

””Prima repriză părerea mea e că am făcut o repriză foarte bună, ne-am apărat bine, am marcat acel gol fantastic, au avut şi ei două şanse, într-adevăr, e normal, când joci cu campioana, au jucători de valoare. În a doua repriză, ce să zic, am încercat să păstrăm acest rezultat, pentru că ştiam că vor veni peste noi. Când te uiţi, îl au şi pe Ioniţă pe banca de rezerve, Costache, Petrilă, deci au venit cu Djokovic, cu Deac, Omrani, Ţucudean, nu mai ştiau băieţii mei. E normal, dar  per total, crede că am făcut o partidă bună, ne-am apărat, au jucat bine pe faza de apărare e normal că s-au creat acele ocazii, că pune CFR presiune pe tine, dar până la urmă, nu ia din meritele băieţilor mei, care chiar au crezut în ei şi am scos un punct unde sincer, nu multă lume credea.

Jucăm cu FCSB, apoi avem cu Iaşi, cu Craiova, avem patru jocuri în care trebuie să facem tot ce depinde de noi. După aceste patru jocuri vom vedea unde suntem. Nu ne transformăm în arbitrii în lupta pentru titlu. Noi ne gândim doar la noi. Am făcut un punct, sper să facem şase puncte în această perioadă pentru că acesta este obiectivul.

Sincer, domnul Avram a condus bine meciul. Şi eu am crezut că golul nostru a fost valabil, dar apoi am văzut faza şi cred că arbitrajul a fost foarte bun.

Au venit jucătorii pe care mi i-am dorit. Dacă v-aţi uitat bine am avut 9 jucători români pe teren, ăsta e un lucru bun”,
a declarat Vasile Miriuţă.

Afla mai multe despre: vasile miriutafc hermannstadtliga 1cfr cluj 

viewscnt
Articole similare