Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Vasile Miriuţă după meciul "special" cu Dinamo: "Ne-am dorit să nu pierdem astăzi"

VIDEO | Vasile Miriuţă după meciul "special" cu Dinamo: "Ne-am dorit să nu pierdem astăzi"

Hermannstadt​

Comentarii

FC Hermannstadt a remizat, 0-0, cu Dinamo, într-o partidă în care a avut mai multe ocazii decât "câinii" lui Rednic, dar Vasile Miriuţă nu este de aceeaşi părere. Fostul tehnician de la Dinamo consideră că rezultatul este unul echitabil.

"Un meci special. Felicit echipa, am făcut o partidă bună. Părerea mea că a fost un meci echilibrat, un rezultat de egalitate echitabil. Am avut şi noi prima repriză acele două ocazii, puteam să marcăm, au avut şi ei această ocazie pe final. Nu ne-am creat prea multe ocazii, pentru că, să recunoaştem, ne-am dorit să nu pierdem astăzi în primul rând", a declarat Miriuţă la microfonul Telekom Sport, la finalul meciului. 

Tot la flash interviu, antrenorul de la Hermannstadt a vorbit despre reîntâlnirea cu Dan Nistor, jucător pe care el l-a adus înapoi la Dinamo de la CFR: "M-am rugat mult la patronul de la CFR, când eram în decembrie, să îl lase pe Dan. L-a lăsat. Dan e un fotbalist extraordinar".

Hermannstadt a obţinut patru puncte în cele două meciuri disputate la Sibiu, iar lucrurile ar fi putut sta diferit dacă evolua pe teren propriu de la începutul sezonului: "Calcule nu pot să fac, dar mai multe puncte am fi avut sigur. Am mai spus-o, una e să joci acasă, cu 4-5.000 în tribună, care te împing de la spate. Şi alta e să joci la Piteşti, cu 10 spectatori, care nu sunt de-ai noştri".

Afla mai multe despre: miriutahermannstadt 

viewscnt
Articole similare