Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Vasile Miriuţă, lăsat fără cuvinte de jucătorii săi: ”Ce să mai zic?” Ce spune despre varianta Toni Conceicao la Hermannstadt

VIDEO | Vasile Miriuţă, lăsat fără cuvinte de jucătorii săi: ”Ce să mai zic?” Ce spune despre varianta Toni Conceicao la Hermannstadt

Superliga

Comentarii

FC Hermannstadt a făcut doar 1-1 cu FC Voluntari, un rezultat care-i ţine pe sibieni pe locul de baraj pentru menţinerea în Liga 1. Vasile Miriuţă se declară dezamăgit de lipsa de inspiraţie pe care jucătorii săi o au în faţa porţii.

Hermannstadt continuă să sufere în play-out şi a făcut doar 1-1 cu FC Voluntari, un duel pentru evitarea retrogradării. Vasile Miriuţă spune că cele trei puncte au fost pierdute prea uşor de echipa sa:

”Părerea mea că am făcut o partidă bună, contra unei echipe bune, care chiar era într-o formă bună, Voluntariul. Am deschis scorul, am primit acel gol pe final de primă repriză... Ce să mai zic? La ultima fază, să ai 2-1 în picior şi să nu marchezi... Acolo e decizia jucătorului. În 16 metri, acolo nu mai ai ce să îi spui ce să facă. El a luat decizia asta, trebuia să o aleagă pe aia mai bună şi să o dea în poartă. Şi erau trei puncte de aur astăzi.

Şi punctul, dacă îl luai cu Botoşani sau cu Iaşi te ajuta, pentru că un punct e un punct. Mai sunt multe jocuri de jucat. În sfârşit, după meciul de la Călăraşi, vom juca acasă şi va fi altceva. Dar părerea mea, că şi cu Botoşani şi astăzi am făcut o partidă bună. Nu zic că meritam victoria, dar de pierdut nu aveam cum să pierdem astăzi, mai ales la cum am jucat a doua repriză.

(Meciul vieţii cu Dunărea Călăraşi?) Nu e vorba de meciul vieţii. Vom vedea ce face şi Călăraşi. Într-adevăr, nu avem voie să pierdem la Călăraşi, pentru că după aia avem şapte jocuri, după meciul de la Călăraşi începe returul, şi jucând acasă vom aduna mai multe puncte, sunt sigur”, a declarat Vasile Miriuţă pentru Telekom Sport.

Antrenorul lui Hermannstadt a comentat şi zvonurile care-l dau pe Toni Conceicao în locul său: ”(Lumea spune că din vară vine Conceicao...)  Ştii ce îmi doresc? Să salvez echipa asta de la retrogradare. Şi ce se întâmplă din vară chiar nu mă interesează la ora actuală, mă interesează să salvez echipa”, a mai spus Miriuţă.

Afla mai multe despre: vasile miriutafc hermannstadt 

viewscnt
Articole similare