Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Vasile Miriuţă nu mai lasă loc de concesii. "S-a terminat cu experimentele". Hermannstadt - Chindia, luni, ora 18, pe Telekom Sport 1

VIDEO | Vasile Miriuţă nu mai lasă loc de concesii. "S-a terminat cu experimentele". Hermannstadt - Chindia, luni, ora 18, pe Telekom Sport 1

Hermannstadt​

Comentarii

FC Hermannstadt şi Chindia Târgovişte se întâlnesc luni, de la ora 18, într-o partidă contând pentru prima etapă din play-off-ul Ligii l de fotbal. Meciul va fi transmis în direct, pe Telekom Sport 1.

Vasile Miriuţă a preluat-o din mers pe Hermannstadt, iar ultimele patru etape din sezonul regulat ar fi trebuit să fie definitorii pentru tehnician, în vederea stabilirii unui lot competitiv, care să să se menţină în Liga 1, în acest sezon. Hermannstadt a remizat acasă cu Sepsi şi Astra Giurgiu, de fiecare dată 2-2, însă a pierdut la Botoşani, cu 1-2, şi la Voluntari, cu 0-2.  În aceste dueluri, Miriuţă a rotit 22 de jucători.
 
"Începe play out-ul pentru noi, alt campionat, au fost 4 jocuri în care să zic aşa le-am dat şansă tuturor jucătorilor din lot. S-a terminat cu experimentele pentru că e alt campionat, nu se mai înjumătăţesc punctele, acum vor rămâne şi trebuie să pornim cu dreptul, cu o victorie. Ştim cu toţii ce ne aşteaptă, va fi la fel de greu, cel mai important lucru că jucăm acasă şi jucând acasă e foarte greu să ne bată cineva. Toate echipele care sunt în play-out, prima dată se gândesc să nu retrogradeze. Şi Dinamo sau oricare altă echipă. Primul obiectiv e ca echipa să rămână în Divizia A (n.r. - Liga 1)", a declarat Vasile Miriuţă, la conferinţa de presă premergătoare duelului cu Chindia Târgovişte.
 
FC Hermannstadt şi Chindia Târgovişte s-au întâlnit de trei ori în acest an: de două ori în campionat (2-1 la Hermanndstadt, 1-1 la Ploieşti - oraşul unde joacă Chindia meciurile de acasă) şi o dată în Cupa României (1-0 Hermannstadt, la Ploieşti).
 
 
 
 

Afla mai multe despre: fotbalmiriutahermannstadt 

viewscnt
Articole similare