Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Vâtcă despre meciul cu Astra: ”A fost cu de toate” :) Ce spune despre incidentul cu Radunovic: ”Deranjăm, e clar!”

VIDEO | Vâtcă despre meciul cu Astra: ”A fost cu de toate” :) Ce spune despre incidentul cu Radunovic: ”Deranjăm, e clar!”

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra Giurgiu a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (1-1), echipa CFR Cluj, în etapa a VIII-a a Ligii I. Clujenii au avut trei eliminaţi, antrenorul Dan Petrescu, fundaşul Camora şi portarul Vâtcă.

Portarul Cosmin Vâtcă a fost eliminat în acest meci. Vâtcă a prins o minge centrată de Tamaş, apoi i-a dat o palmă lui Radunovici, omul care a marcat de două ori contra CFR-ului. Arbitrul Sebastian Colţescu l-a eliminat direct pe portarul clujenilor, care a fost înlocuit de Adrian Rus. Atacantul Lacina Traore, aflat la primul meci pentru CFR Cluj, de la revenire, a părăsit terenul.

La finalul meciului, Vâtcă a explicat incidentul cu Radunovic: ”Iniţial am urmărit mingea, am prins-o şi eram în mişcare şi când m-am întors oarecum am vrut să mă protejez, am întins într-adevăr mâna, nu am avut intensitate, poate la televzior pare lovire intenţionată sau ştiu eu. Drept dovadă, el nu a căzut jos, nu a fost nimic periculos, l-am lovit în umăr, dar îmi asum. Îmi pare rău că s-a întâmplat asta, îmi cer scuze colegilor şi probabil că era alt rezultat, dar nu mai pot da înapoi” a mărturisit Vâtcă.

”Nici nu ştiu, foarte multe nu sunt de spus. Aţi văzut şi dumneavoastră partida. A fost cu de toate. Probabil că dacă urmăriţi de la începutul meciului, nu cred că...nu vreau să vorbesc urât de arbitraj, că toată lumea greşeşte, dar parcă astăzi puţin aşa numai într-o direcţie. Orice decizie sau...probabil că ne-a provocat. Acum e normal că deranjăm şi o echipă campioană, echipa care joacă în Europa şi o face foarte bine şi nu ştiu, probabil că..”

Despre primul penalty acordat Astrei, goalkeeper-ul clujenilor a declarat: ”Eu din poartă am văzut că era foarte departe de fază domnul Colţescu, acum degeaba mai povestesc că nu ştiu eu exact. Eu eram chiar lângă şi nu cred că a fost penalty” 

Afla mai multe despre: vâtcă,  

viewscnt
Articole similare