Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Vedetele din Liga 1, fac show la minifotbal | Victorie pentru echipa lui Marius Niculae, Cătălin Munteanu şi Florin Matache

VIDEO Vedetele din Liga 1, fac show la minifotbal | Victorie pentru echipa lui Marius Niculae, Cătălin Munteanu şi Florin Matache

Fotbal

Comentarii

Old Boys, echipa antrenată de selecţionerul Naţionalei de minifotbal, Marius Mitu, a pierdut Cupa României Bucureşti, în urma unei finale tensionate, în faţa nou promovaţilor de la Danco Pro.

A fost un meci dominat de cei de la Danco, care s-a încheiat cu scorul de 2-1. De altfel, Danco Pro este o echipă care a reuşit să performeze la foarte scurt timp de la înfiinţare, după ce s-au alăturat lotului fotbalişti de calibru precum Marius Niculae, Cătălin Munteanu sau Florin Matache, iar parcursul în campionat al jucătorilor fost unul excelent.

La festivitatea de premiere de aseară, Mitu a părăsit incinta terenului, supărat că sportivii săi nu au reuşit nicicum să îşi învingă rivalii.Finala mică s-a disputat între D’Angelo Sport şi La Maria şi Ion, câştigători fiind cei din urmă.

Au terminat pe 3 în campionat
Tanzmannschaft este noua campioana a Bucurestiului la minifotbal! “Diavolii” au primit medaliile de aur imediat dupa ultimul meci al unui sezon pe care l-au dominat autoritar si deja sunt cu gandul la Campionatul Regional SE de la Ploiesti, unde pornesc din postura de mari favoriti. La turneul zonal de calificare la Campionatul National va participa si formatia clasata pe locul secund, Luxury Team, iar ocupanta pozitiei a treia a podiumului a fost Danco Pro.

Afla mai multe despre: minifotbalbucurestimarius niculaecatalin munteanuflorin matache 

viewscnt
Articole similare