Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Venezia a produs surpriza în Serie A şi a învins Fiorentina! Victorii pentru Betis şi Espanyol în La Liga

VIDEO | Venezia a produs surpriza în Serie A şi a învins Fiorentina! Victorii pentru Betis şi Espanyol în La Liga

Serie A

Comentarii

Rezumatele zilei din La Liga şi Serie A.

Alaves - Betis 0-1

Betis s-a apropiat de locurile de cupe europene, după ce a câştigat pe terenul lui Alaves, cu un gol marcat în minutul 89. Introdus pe teren în ultimul sfert de oră, Borja Iglesias le-a adus victoria andaluzilor. O altă rezervă, Joaquin, l-a servit excelent. Betis s-a impus cu 1 la 0 şi a urcat pe locul 8, în timp ce Alaves a rămas penultima, cu doar trei puncte.

Espanyol - Cadiz 2-0

Nou promovata Espanyol a bifat a treia victorie a sezonului, şi tot pe teren propriu, ca şi precedentele. A fost un succes împotriva lui Cadiz la care golgheterul Raul de Tomas a avut un nou rol important. Atacantul a dechis scorul în prelungirile primei reprize şi a ajuns la patru goluri în acest sezon. Melamed a punctat în partea a doua, iar prima sa reuşită în La Liga a adus un succes clar pentru Espanyol. 

Venezia - Fiorentina 1-0

Venezia a produs surpriza etapei în Serie A şi a învins-o pe Fiorentina. Nou-promovata a câştigat după 20 de ani pe propriul teren, în prima ligă

Fiorentina s-a stins, după începutul bun de sezon. Echipa lui Vincenzo Italiano a pierdut al treilea meci în ultimele patru etape, de această dată la Venezia. Aramu a înscris singurul gol al partidei, în minutul 36. Venezia s-a impus cu 1 la 0 şi a obţinut prima sa victorie pe propriul teren în serie A, după aproape 20 de ani. 

 

Afla mai multe despre: serie ala ligameciuri serie ameciuri la liga 

viewscnt
Articole similare