Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Verdict dur pentru Craiova în lupta la titlu: "Ai avut cinci meciuri, le-ai pierdut pe toate. Ce pretenţii să mai ai?"

VIDEO | Verdict dur pentru Craiova în lupta la titlu: "Ai avut cinci meciuri, le-ai pierdut pe toate. Ce pretenţii să mai ai?"

Fotbal intern

Comentarii

Cu opt etape rămase de disputat până la finalul sezonului, CFR Cluj este lider în Liga I cu 30 de puncte. Echipa lui Dan Petrescu este urmată de FCSB şi de Universitatea Craiova, ambele cu câte 26 de puncte.

"Cele mai mari şanse la titlu le are CFR, clar. Sunt pe primul loc, până în acest moment, nu au pierdut niciun joc contra Craiovei, nu au pierdut niciun joc contra FCSB-ului. Deci e echipa cea mai puternică.

Teoretic, se poate întâmpla orice. Şi echipa de pe locul 6 are şanse să câştige campionatul. Dar e puţin probabil, pentru că, atât timp cât nu reuşeşti să câştigi contra candidatelor, nu ştiu cum ai putea să câştigi campionatul.

Până acum, Craiova a jucat de cinci ori cu cele două, de 3 ori cu FCSB, de două ori cu CFR, şi a pierdut toate cele cinci jocuri, a marcat un singur gol şi a primit 11. Atunci e foarte greu să emiţi pretenţii" , a declarat Eugen Neagoe.

Afla mai multe despre: neagoe 

viewscnt
Articole similare