Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Vergil Andronache debordează de optimism înaintea partidei cu Poli Iaşi. "Avem motive de fericire acum"

VIDEO | Vergil Andronache debordează de optimism înaintea partidei cu Poli Iaşi. "Avem motive de fericire acum"

Fotbal

Comentarii

FCSB o va înfrunta pe Poli Iaşi, duminică, 18 august, ora 21, într-o partidă contând pentru etapa a Vl-a a Ligii l de fotbal. Partida va fi transmisă în direct, pe Telekom Sport 1.

Înaintea duelului cu Poli Iaşi, antrenorul interimar Vergil Andronache şi cea mai nouă achiziţie a FCSB-ului, Adi Popa, au răspuns întrebărilor jurnaliştilor prezenţi la conferinţa de presă intentată de club. Andronache este foarte fericit de faptul că nu mai este obligat să joace cu juniori, odată cu venirea lui Popa şi revenirea jucătorilor accidentaţi.
"Nu mă aşteptam să vină Adi Popa, dar este cea mai frumoasă surpriză. Încep să revină şi jucătorii care sunt accidentaţi. Avem motive de fericire acum. Nu e complicat pentru mine că se vehiculează numele altui antrenor. Am acelaşi statut ca şi până acum. Gnohere şi Pintilii şi-au revenit. Vor fi pe teren. Vom vedea şi cât vor juca. Cel puţin unul dintre ei va fi titular. Sunt şanse mari să revină şi Roman, care probabil va fi în lot. Nu ştiu dacă va juca Popa. Trebuie să îl vedem la antrenamente şi decidem după", a spus Andronache.

Totodată, omul mandatat cu transpunerea în teren a filozofiei patronului Gigi Becali, a declarat că împotriva Iaşi-ului nu se va întâmpla acelaşi lucru precum în duelul cu FC Voluntari. Atunci, FCSB a trimis în teren, titulari, patru juniori. De asemenea, presiunea returului cu Mlada Boleslav, din turul trei preliminar al Europea League a dispărut.

"Acum că ne-am îndeplinit obiectivul de calificare în Europa League, vom trata la victorie meciul cu Iaşi. Nu pentru că pe celelalte nu le-am fi tratat la fel, doar că acum vom aborda jocul cu altă calitate a jucătorilor, pentru că acum apar jucătorii care au fost accidentaţi şi pot să joace. Nu puteam să ajungem în play-off, dacă nu băteam Mlada Boleslav. Acesta a fost obiectivul pe termen scurt. Nu a fost un meci uşor", a completat Vergil Andronache.

Gigi Becali a declarat că până la finele acestei săptămâni, echipa sa va avea un nou antrenor. Vestea nu pare să-l fi afectat prea mult pe "interimarul" Vergil Andronache care, cel mai probabil, va rămâne în staff indiferent de cine va antrena la FCSB în continuare. Acesta chiar dă dovadă de mult altruism şi devotament pentru culorile roş-albastre, fiind dispus să-şi ofere informaţiile adunate.
"Dacă va veni un alt antrenor, normal că ii voi da informaţii. Cum să nu? Cu drag. De asta sunt aici", a spus antrenorul de 48 de ani.

Antrenorul celor de la Poli Iaşi este Mihai Teja, fost antrenor la FCSB în perioada decembrie 2018 - mai 2019. Vergil Andronache se afla în staff-ul echipei în acel moment, iar cei doi au colaborat foarte bine. Drept dovadă stau cuvintele de apreciere adresate de Andronache la adresa lui Teja.
"Fiecare îşi doreşte să câştige. E o revedere plăcută. Am un respect deosebit pentru omul Mihai Teja şi antrenorul Mihai Teja", a conchis Andronache.

 

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare