Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Vergil Andronache nu se pregăteşte de meciul vieţii: "Sunt abia la începutul carierei de antrenor" Ce le promite fanilor la meciul cu Guimaraes

VIDEO | Vergil Andronache nu se pregăteşte de meciul vieţii: "Sunt abia la începutul carierei de antrenor" Ce le promite fanilor la meciul cu Guimaraes

FCSB

Comentarii

Antrenorul celor de la FCSB nu consideră că partida de joi seară este un punct de cotitură în meseria sa. Andronache îşi aduce aminte că anul trecut la play-off-ul cu Rapid Viena se afla în tribune ca un simplu suporter al roş-albaştrilor.

Acum, tehnicianul a ajuns deja la al şaselea meci pe banca vicecampioanei României. Iar dubla cu Guimaraes este considerată de toată lumea din club drept cel mai important obiectiv al sezonului. 
 
"Nu este meciul vieţii pentru că sunt abia la inceput, este o dublă pentru care jucătorii s-au sacrificat toată vara, am trecut prin cabinetul doctorului şi l-am văzut pe Nedelcu cât se chinuie, pe Filip în aceeaşi ipostază. Văd, de asemenea, cât de mult transpiră Hora şi Moruţan, iar ei îşi vor dori să fie ajutaţi de colegi să li se îndeplinească visul de a juca în grupele Europa League. De asta am sacrificat meciurile din campionat şi pentru asta ar fi păcat să ne oprim aici" a declarat Vergil Andronache înaintea primei manşe contra portughezilor. 
 
Antrenorul ajuns principal după ce începuse ca intermar la echipă nu a vrut să divulge pe cine va alege în poartă pentru întâlnirea de la Giurgiu deşi Gigi Becali l-a anunţat deja pe Bălgrădean. 
 
"Suntem conştienţi că avem un meci dificil întâlnim, un adversar foarte bine organizat căruia îi place să aibă posesia, avem încredere că vom avea un meci ca atitudine care să ne dea speranţe că vom câştiga jocul de mâine. Sperăm şi noi să venim cu aplombul nostru, cu determinarea noastră şi cu valorile pe care oaspeţii nu le au, noi avem jucători care pot face diferenţa, primordial este să nu primim gol. O să vedeţi jucători extraordinari de montaţi dpdv al atitudinii, la ei asta contează cel mai mult. La ultimul joc prezenţa lui Pinti a contat foarte mult, fiecare echipă trebuie să aibă antrenor în teren, el este acela" a mai comentat antrenorul.  
 
 
 
 

Afla mai multe despre: fcsbvergil andronacheguimaraeseuropa league 

viewscnt
Articole similare