Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Vergil Andronache s-a dezlănţuit după înfrângerea cu Iaşi! A criticat jucătorii şi arbitrajul: "Nu sunt relaţii de joc"

VIDEO | Vergil Andronache s-a dezlănţuit după înfrângerea cu Iaşi! A criticat jucătorii şi arbitrajul: "Nu sunt relaţii de joc"

FCSB

Comentarii

Vergil Andronache, la probabil ultimul meci pe banca celor de la FCSB, s-a dezlănţuit la flash interviul de după meci. Nimeni nu a scăpat de cuvintele grele ale tehnicianului.

Andronache nu a fost mulţumit de arbitraj şi crede că rezultatul este unul nemeritat: "Au fost două penalty-uri clare, am avut numeroase situaţii de gol la 1-1, nu am reuşit să marcăm pe o contră a lor. S-a dat un gol de la distanţă şi cam asta e istoria acestui meci. Din păcate l-am pierdut nemeritat"

Fostul secund al lui Bogdan Andone i-a luat în colimator şi pe elevii săi, dar nici strategia impusă de el nu îi este pe plac: "Toată lumea ar trebui să ia exemplul lui Pintilii, din păcate cei tineri mai trebuie să lucreze la dăruire. Cel mai important lucru este că nu sunt relaţii de joc, apară de fiecare dată alţi jucători şi este un lucru bun pentru adversari"

Cu toate acestea, Andronache l-a menajat pe Andrei Vlad, după ce a gafat decisiv: "Din păcate acesta este fotbalul. Când ai un moment de neatenţie se întâmplă ce s-a întâmplat. Se întâmplă oricui lucru ăsta, e un jucător tânăr, are nevoie de jocuri". 

După această înfrângere, FCSB este pe locul 11, cu doar patru puncte. 

Afla mai multe despre: vergil andronachefcsb 

viewscnt
Articole similare