Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Veste bună din Malta! Răzvan Marin s-a antrenat la capacitate maximă. Contra nu i-a menajat pe ”tricolori”. ”Materiale” ca-n tinereţe

VIDEO | Veste bună din Malta! Răzvan Marin s-a antrenat la capacitate maximă. Contra nu i-a menajat pe ”tricolori”. ”Materiale” ca-n tinereţe
Comentarii

Naţionala României se pregăteşte pentru duelul cu Malta, iar Cosmin Contra a primit o veste excelentă: Răzvan Marin s-a antrenat la capacitate maximă şi are şanse mari să evolueze în meciul de luni.

Cosmin Contra a cerut seriozitate maximă pentru meciul cu Malta, iar selecţionerul a băgat ”materiale” ca în tinereţe la antrenamentul de duminică al naţionalei. Dacă Răzvan Marin a fost recuperat şi poate juca, staff-ul naţionalei are emoţii în privinţa lui Keşeru.

Atacantul s-a resimţit după meciul cu Norvegia şi a apărut cu un bandaj la picior la şedinţa tehnică de duminică.

”Ceea ce încercăm să evităm e să nu se întâmple vreo surpriză. E clar că tratăm foarte serios acest meci cu Malta, chiar dacă venim după un rezultat bun în Norvegia, mai ales după ce în minutul 74 pierdeam cu 2-0, dar am reuşit să scoatem un egal preţios. Şi acum trebuie să tratăm acest meci cu Malta foarte serios, pentru că aşa cum am zis şi contra Insulelor Feroe, orice meci e periculos dacă nu îl tratezi cu seriozitate. Asta vom încerca să transmit jucătorilor.

Vor fi anumite schimbări în echipă, datorită prospeţimii, datorită că la meciul cu Norvegia s-a depus un efort imens. Şi avem nevoie de prospeţime pentru a putea să tratăm serios acest meci şi să încercăm să îl câştigăm”, a spus Contra, la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: antrenamentromania,  

viewscnt
Articole similare