Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Veste bună pentru naţionala României. Neagu a jucat aproape tot meciul contra Coronei Braşov. Ryde: ”Am fost surprins”

VIDEO | Veste bună pentru naţionala României. Neagu a jucat aproape tot meciul contra Coronei Braşov. Ryde: ”Am fost surprins”

Handbal

Comentarii

Cea mai bună veste de la derby-ul etapei în liga naţională Corona - CSM Bucureşti, încheiat 30-30 a fost faptul că Neagu a jucat aproape 50 de minute şi a marcat şi nouă goluri. Selecţionerul Ryde a fost la meci să definitiveze lotul pentru Mondialul din Japonia.

”Am fost surprins că Neagu a jucat atât de mult. Am vorbit înainte că va juca 20 de minute”, a spus Tomas Ryde.

Cea mai bună marcatoare a meciului e tot de pe lista pentru Mondiale. Cristina Laszlo - cu 10 reuşite. În total 11 jucătoare de la CSM şi de la Corona au fost incluse pe lista extinsă pentru turneul final.

”Şi Sorina şi Bianca au făcut lucruri foarte bune. Colaborarea dintre Neagu şi Pintea în prima repriză a fost foarte, foarte bună şi e bine pentru naţională”, a mai spus selecţionerul României.

România debutează la mondiale pe 30 noiembrie cu Spania. 

 

 

 

 

 

 

 

 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe