Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Veste excelentă din Bosnia pentru ”tricolorii” mici. Calificarea la Euro 2019, tot mai aproape! ”O surpriză plăcută”

VIDEO | Veste excelentă din Bosnia pentru ”tricolorii” mici. Calificarea la Euro 2019, tot mai aproape! ”O surpriză plăcută”galerie foto

Echipa națională

Comentarii

Naţionala de tineret a României a primit o veste excelentă din Bosnia. Principala favorită la calificarea directă la Euro 2019 din grupa 8 a preliminariilor, Portugalia, a pierdut acolo cu scorul de 1-3!

După două meciuri disputate, Portugalia are trei puncte acumulate. De partea cealaltă, România U21 ocupă primul loc al grupei, cu zece puncte după patru meciuri. În tot acest timp, ”tricolorii” mici au câştigat cu 2-0 în Liechtenstein şi 3-1 în Bosnia, au remizat pe teren propriu cu Elveţia, 1-1 şi au câştigat ”afară”, tot cu Elveţia, scor 2-0.

Cine va câştiga această grupă, se va califica direct la Campionatul European din 2019. Locul secund va merge la baraj, doar dacă va fi în primele cinci poziţii ale celor mai bune locuri doi din preliminarii.

”E o surpriză plăcută pentru noi. Acest rezultat ne ajută. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, întrucât avem un meci greu în noiembrie. Trebuie să rămânem la fel de înnebuniţi şi înfometaţi, să creştem cât mai mult. Este o generaţie în care eu cred foarte mult. Vreau să-i antrenez cât mai puţin pentru că vreau să facă trecerea la echipa mare a României”, a declarat selecţionerul Under 21, Daniel Isăilă la Sport Report, pe Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: romania tinereteuro 2019bosniaportugalia 

viewscnt
Articole similare