Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Veste groaznică pentru FCSB! Bălgrădean, suspect de ruptură musculară. Vlad este şi el accidentat! Cine mai apară?

VIDEO | Veste groaznică pentru FCSB! Bălgrădean, suspect de ruptură musculară. Vlad este şi el accidentat! Cine mai apară?

FCSB

Comentarii

FCSB a obţinut a doua victorie în acest sezon de Liga I, dar plăteşte un preţ scump. Vicecampioana României e în pericol să rămână într-un singur portar. După Andrei Vlad, Cristian Bălgrădean s-a accidentat şi el în partida cu Viitorul. "Pufy" e suspect de ruptură musculară.

Bălgrădean a încheiat pe teren meciul cu Viitorul, dar ar putea avea probleme grave de sănătate. După pauza competiţională datorată echipelor naţionale, pe FCSB o aşteaptă două meciuri extrem de grele, cu Universitatea Craiova în deplasare şi cu CFR Cluj pe teren propriu.

Cum Andrei Vlad este accidentat şi el, roş-albaştrii ar rămâne astfel într-un singur portar, Toma Niga (22 de ani)

"Aveam nevoie neapărat de această victorie ţinând cont de poziţia din clasament. Cred că am meritat victoria în această seară şi suntem bucuroşi pentru această victorie. Sperăm să ne descătuşăm după această victorie. 

Cred că am făcut ruptură musculară. Vom vedea mâine cu doctorul, probabil voi face mâine un RMN şi voi şti exact. Normal că ruşinos, nu ne face cinste ultimul loc în clasament Steaua Bucureşti, sperăm uşor, uşor cu această victorie să prindem încredere şi moralul de care aveam nevoie pentru că nu a fost o perioadă uşoară pentru noi", a declarat Cristian Bălgrădean la finalul meciului FCSB - FC Viitorul.

Afla mai multe despre: fcsbbalgradean 

viewscnt
Articole similare