Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Veste proastă pentru CSA Steaua: ”Stadionul nu o să fie finalizat”. Noi detalii despre stadiul lucrărilor: ”Se vor face antrenamente”

VIDEO | Veste proastă pentru CSA Steaua: ”Stadionul nu o să fie finalizat”. Noi detalii despre stadiul lucrărilor: ”Se vor face antrenamente”

Fotbal intern

Comentarii

Campionatul European din 2020 bate la uşă, dar stadioanele din România sunt încă departe de a fi gata. Mai mult, arenele vor fi şantiere la momentul în care echipele naţionale se vor antrena pe ele.

Stadionul ”Steaua”, cea mai mare arenă dintre cele ce urmează să fie construite, nu va fi gata la timp. Aşa cum anunţa şi Gică Popescu, niciuna dintre arene nu va fi terminată 100% în 2020.

Unul dintre constructorii care se ocupă de lucrările din Ghencea anunţă că pe 20 mai 2020 stadionul va putea fi gata doar pentru antrenament.

20 mai 2020 e termenul nostru pentru a folosi stadionul ca teren de antrenament. Finalizat nu o să fie stadionul pe 20 mai. Se va putea folosi pentru antrenament. Vor fi mai multe zone care nu vor fi gata la momnetul respctiv, dar terenul se va putea folosi pentru antrenament.

În momentul ăsta se lucrează la fundaţii. Zona de gradene şi de tribune.Sunt fundaţii izolate. Sub tribuna VIP va fi şi parcarea subterană. Înspre stradă este tribuna a doua”, a spus unul dintre constructori.

viewscnt
Articole similare
Ianis Hagi, indragostit pana peste cap de o tanara din Constanta