Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Veştile proaste continuă pentru Simona Halep. Wozniacki a câştigat meciul cu Kerber şi va rămâne pe primul loc în clasamentul WTA

VIDEO | Veştile proaste continuă pentru Simona Halep. Wozniacki a câştigat meciul cu Kerber şi va rămâne pe primul loc în clasamentul WTA

Tenis

Comentarii

Daneza Caroline Wozniacki, locul I WTA a învins-o, cu scorul de 7-6 (4), 1-6, 6-3, pe Angelique Kerber, locul 9 WTA şi cap de serie numărul 8, calificându-se în semifinale la Qatar Open. În urma acestui succes, Wozniacki îşi va păstra locul 1 în clasamentul WTA.

Daneza s-a impus după un meci spectaculos care a durat două ore şi 20 de minute. Wozniacki va evolua în penultimul act la Doha cu Petra Kvitova (Cehia), locul 21 WTA şi cap de serie numărul 16.

Locul în clasamentul WTA al Carolinei Wozniacki a fost ameninţat în această săptămână de Simona Halep, care trebuia să obţină un rezultat mai bun decât daneză la Doha. Însă, românca s-a accidentat în meciul din sferturi, câştigat cu americanca Catherine Bellis, şi s-a retras înaintea întâlnirii cu Muguruza din semifinale. În aceste condiţii, Wozniacki, care a devenit lider după ce a câştigat Australian Open, detronând-o pe Halep, va mai fi lider în clasamentul WTA cel puţin o săptămână.

 

Afla mai multe despre: tenissimona halepqatar openwozniackikerbercehiawta 

viewscnt
Articole similare