Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Veterana "naţionalei" de tenis şi dorinţa ciudată pe care o are: "Ar fi mai bine aşa" Ce aşteaptă de la întâlnirea cu Franţa

VIDEO | Veterana "naţionalei" de tenis şi dorinţa ciudată pe care o are: "Ar fi mai bine aşa" Ce aşteaptă de la întâlnirea cu Franţa

Tenis

Comentarii

Monica Niculescu a debutat în echipa de FED Cup în urmă cu 15 ani. Atunci România nu are nici măcar între primele 16 echipe ale lumii.

Fetele noastre luptă acum pentru o calificare în premieră în finala competiţiei. Monica Niculescu ar vrea mai degrabă să nu fie de ajutor în această întâlnire. Şi-ar dori ca România să fie câştigătoare înaintea meciului de dublu în care ea va juca. În Cehia, cuplul Niculescu - Begu a adus punctul decisiv. 
 
"Uitaţi ce echipă fenomenală avem, sunt mândră să fiu alături de aceste fete. Putem învinge Franţa dar haideţi să vedem sâmbătă şi să nu gândim. Deja lumea zice gata, suntem în finală, Staţi puţin să vedem pentru că Mladenovic joacă foarte bine, Garcia aţi văzut şi haideţi să vorbim sâmbătă, să fie 2-0 pentru noi şi să fie bine. Mă simt bine cu toate fetele la dublu. În echipa României avem o grămadă de variante. Deocamdată ultimul rezultat fenomenal, de care încă sunt marcată, l-am făcut cu Irina. Eu mă simt bine deocamdată, simt foarte bine jocul, dar ştiţi cum e, haideţi să vedem şi sper să câştigăm din simpluri, de ce să vorbim de dublu" a spus Monica. 
 
Dacă dublul va decide învingătoarea la Rouen, atunci Monica şi Irina le vor întâlni pe Mladenovic şi Garcia. 
 
"O să avem un meci foarte greu, au câştigat un Grand Slam în spate, ok, nu au mai jucat de 2 ani împreună, dar mi se par periculoase. Mladenovic a tot jucat dublu, Garcia s-a concentrat mai mult pe simplu dar are joc, are serviciu, are lovituri puternice, va fi un meci greu, dificil, dar sunt cu Irina, o am în dreapta mea tot timpul şi sper să comunicăm la fel de bine cum a fost în Cehia şi să mă mişc la fel de bine la fileu, cum am făcut-o data trecută" a adăugat Niculescu.
 

Afla mai multe despre: fed cupmonica niculescubegufranţamladenovicgarcia 

viewscnt
Articole similare