Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Vi-l mai amintiţi? Are un titlu şi două Cupe cu Dinamo, iar în 2013 a plecat din România. Acum lucrează în SUA

VIDEO | Vi-l mai amintiţi? Are un titlu şi două Cupe cu Dinamo, iar în 2013 a plecat din România. Acum lucrează în SUAgalerie foto

Superliga

Comentarii

Bogdan Onuţ a evoluat şase sezoane la Petrolul înainte să ajungă în Ştefan cel Mare, pentru a câştiga trei trofee cu Dinamo

Bogdan Onuţ a fost un fundaş central care s-a remarcat la Petrolul în anii '90. A evoluat pentru "găzari" între 1994 şi 2000, când a făcut pasul spre Dinamo. În două sezoane în Ştefan cel Mare a reuşit să câştige un titlu de campion al României, dar şi două cupe. Onuţ a mai jucat la Farul şi la Poli Iaşi, iar în 2013 s-a retras de la Forestierii Nehoiu.

La puţin timp după retragere, a câştigat la Loteria Vizelor şi a plecat alături de familie în Statele Unite ale Americii. A ajuns la Houston şi a devenit antrenor la centrul de copii şi juniori ai lui Dynamo Houston, unul dintre cluburile din Major League Soccer. Un alt fost dinamovist, din aceeaşi perioadă, Daniel Rednic, bun prieten cu Onuţ, este şi el antrenor, în California.

”Sunt antrenor. Eu zic că este o viaţă mult mai uşoară ca aici pentru că intri într-un mediu în care toţi oamenii sunt conectaţi la acest proiect, soccer. Absolut toată lumea îşi pune toate forţele pentru a dezvolta acest sport. În Statele Unite, la momentul acesta, dezvoltarea decurge foarte rapid, sunt într-un proces enorm de dezvoltare şi vorbesc aici de la cele mai mici grupe de copii la grupele mari. Urmăresc fotbalul din România. Nu pot trăi fără fotbalul din România. E ceva normal. Am canalele româneşti. Nu cred că mă pot uita la canalele americăneşti şi să scap vreun meci din România”, a spus Onuţ.

Bogdan Onuţ (foto, în roşu) a jucat pentru Dinamo între 2000 şi 2003 şi a cucerit trei trofee în Ştefan cel Mare
 

Afla mai multe despre: bogdan onutdinamocampiondynamo houston 

viewscnt
Articole similare