Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Vi-l mai amintiţi pe Dacian Varga? A ajuns în Liga a 4-a, la CS Dinamo, şi a făcut show în play-off. "Tu gras, eu gras, bate palma!"

VIDEO | Vi-l mai amintiţi pe Dacian Varga? A ajuns în Liga a 4-a, la CS Dinamo, şi a făcut show în play-off. "Tu gras, eu gras, bate palma!"

Diverse

Comentarii

Ajuns la 34 de ani, Dacian Varga a devenit fotbalist amator: joacă în Liga a 4-a, iar spectacolul este garantat şi la interviurile de după meciuri

Campion al României cu Unirea Urziceni în 2009, Dacian Varga a abandonat fotbalul profesionist în urmă cu trei sezoane. Ultima dată a fost legitimat în Macedonia, la Bregalnica Stip. În această primăvară, a fost ofertat de CS Dinamo, echipa lui Nicolae Badea, din Liga a 4-a, unde joacă de plăcere. Alături de coechipierii săi, a ajuns în play-off-ul de promovare în liga a treia, iar în primul meci, jucat cu Steaua, a pierdut cu 1-5. La startul meciului, Varga a făcut o glumă cu copilul care l-a însoţit la ieşirea pe teren: "Tu gras, eu gras, bate palma!". La final, Varga a acordat un interviu savuros.

Nu a fost cum vă aşteptaţi... 
Păi, cum ne aşteptam? Nu a fost cum ne aşteptam. Ştiam că întâlnim o echipă foarte bună. E diferenţă mare între noi şi ei. Noi avem şi mulţi copii care lucrează. Nu prea vin la antrenament în fiecare zi, dar asta e. Sper să înveţe din acest meci.  E spre binele lor.

Pentru tine cum e să îţi aplice corecţie nişte tineri de la CSA Steaua? 
Ce corecţie? Zici că m-au pus la colţ. Am ştiut unde vin, nu? Am ştiut unde vin, echipa.

Tu te distrezi, joci de plăcere.
Am salariu. Abia aştept să iau salariul. Glumesc, am venit de plăcere, nu mă interesează banii. Am venit să fac antrenament, era urât să îi refuz, dacă mi-au propus să joc şi în play-off.

Pulhac a ieşit la pauză. Ce are?
Nu, cred că are la Exatlon. Are un concurs ceva, la Exatlon. S-a şi dat peste cap, obişnuit de la Exatlon, tumbe, acum nu am avut piscină... 

Ţi-era dor de Regie?
Da, sincer da.

De când nu ai mai fost?
Cred că am 7-8. Sincer chiar nimic schimbat? În afară că scrie Rapid pe tabela de marcaj. În rest nimic. Chiar îmi pare rău, o bază frumoasă. Păcat că nu găseşte pe cineva să investească.
Nici baie nu am făcut că e apă rece. Fugim repede la Dinamo să  facem un duş.

La final un penalty pus cu mâna, la vinclu, nu se uită.
Chiar i-am spus portarului că i-o dau acolo. Nu ştiu dacă m-a crezut, dar am glumit cu el. Am venit de distracţie.

Ţi-era dor de suporterii Sportului?
Păi, da. Nu aţi văzut? Erau 2-3.

 

Afla mai multe despre: dacian varga 

viewscnt
Articole similare