Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Vi-l mai amintiţi pe Mugur Bolohan? Fostul internaţional e neschimbat şi îl aduce cu picioarele pe pământ pe Becali

VIDEO | Vi-l mai amintiţi pe Mugur Bolohan? Fostul internaţional e neschimbat şi îl aduce cu picioarele pe pământ pe Becali

Fotbal intern

Comentarii

Fostul fundaş Mugur Bolohan, ajuns la 42 de ani, regretă situaţia în care a ajuns Dinamo, echipă pentru care a jucat între 2001 şi 2002, respectiv 2003.

"Nu cunosc amănunte din bucătăria lor. Văd că echipa nu merge. Pentru mine e un lucru regretabil, pentru că am jucat acolo şi am fost trei ani şi ceva în cadrul clubului Dinamo. Dar sper că acum, prin venirea domnului Rednic, să se rezolve din treburi şi să meargă echipa din ce în ce mai bine.

E neplăcut, Clar. E neplăcut pentru toate echipele de tradiţie, care văd că se zbat în Liga a II-a, Liga a III-a. E Petrolul, e U Cluj... sunt echipe de mare tradiţie. UTA.... Şi cu atât mai mult Dinamo, care cred eu că nu o să retrogradeze, dar situaţia lor e dificilă", a declarat Mugur Bolohan.

Bolohan a mărturisit că îşi doreşte ca Viitorul să devină din nou campioană, cu toate că în opinia sa alte echipe sunt favorite la câştigarea campionatului.

"La titlu e Steaua, e CFR, Craiova, cred. Dar mi-aş dori Hagi să câştige De ce să nu poată? Întotdeauna poate. Acolo e un izvor de fotbal, pot să zic aşa, şi oricând poate să fie acolo sus", a mai spus Bolohan.

Fostul internaţional s-a referit şi la grupa României din preliminariile pentru Euro 2020, grupă din care mai fac parte Spania, Suedia, Norvegia, Malta şi Insulele Feroe. "Având în vedere că am fost în urna a patra, e o grupă OK, abordabilă zic eu. Se poate juca, chiar şi cu Spania. Dar Suedia şi Norvegia sunt echipe cam de calibrul nostru, zic eu".

Mugur Bolohan a comentat şi afirmaţia lui Gigi Becali, care a anunţat că nu renunţă la Dennis Man pentru mai puţin de 30 de milioane de euro. "Cred că sunt unele aruncate pe piaţă puţin umflate. Eu aş vrea să văd un jucător român care se vinde peste 15-20 de milioane, deşi mi se pare imposibil în momentul de faţă".

Afla mai multe despre: bolohanbecaliman 

viewscnt
Articole similare