Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Victor Piţurcă a anunţat unde va juca echipa sa, dacă nu se schimbă la timp gazonul de pe "Ion Oblemenco". "Îl pregătim şi jucăm acolo"

VIDEO | Victor Piţurcă a anunţat unde va juca echipa sa, dacă nu se schimbă la timp gazonul de pe "Ion Oblemenco". "Îl pregătim şi jucăm acolo"

Fotbal

Comentarii

Gazonul de pe stadionul "Ion Oblemenco" nu se prezintă în cele mai bune condiţii, iar în mai puţin de 24 de ore va fi gazda a două meciuri din Cupa României. Cu siguranţă suprafaţa de joc va fi afectată, spre îngrijorarea managerului celor de la la "U" Craiova, Victor Piţurcă.

Marţi, de la ora 21.30, pe "Ion Oblemenco" se va juca partida dintre FC "U" Craiova, echipa lui Adrian Mititelu, şi U Cluj, în faza "16-imilor" Cupei României. În aceeaşi fază a competiţiei, dar miercuri, de la ora 18.30, CS "U" Craiova, formaţia manageriată de Victor Piţurcă o va întâlni pe CSM Reşiţa. Fostul selecţioner al naţionalei României, Victor Piţurcă a declarat că nu este deranjat de faptul că ambele echipe ale Craiovei joacă pe "Ion Oblemenco", însă este îngrijorat de situaţia gazonului, care va arăta mai rău ca niciodată. Noile probleme pot întârzia lucrările de înlocuire a gazonului de pe "Ion Oblemenco", programate la începutul lunii octombrie. Chiar şi aşa, Victor Piţurcă are pregătit planul de rezervă.
 
"La prima mea conferinţă de presă, eu am spus că îmi doresc şi cealaltă echipă să joace, că am fost luat în râs după declaraţia pe care am făcut-o. Iată că o să joace şi cealaltă echipă din Craiova. Pentru mine nu e nicio problemă. Terenul sigur se va strica, nu va fi ca acum. Nici acum nu e în condiţii optime, dar asta e situaţia. Nu avem teren aici, la Extensiv? Îl pregătim şi jucăm. Gayonul e bun, l-am văzut, am fost pe el, nu are niciun fel de problemă, nu sare mingea. Deci avem unde să jucăm, nu trebuie să plecăm din oraş"
 

Afla mai multe despre: fotbal piturca craiova 

viewscnt
Articole similare