Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Victor Piţurcă are o singură nemulţumire, după U Craiova - Poli Iaşi 1-1: "În general, am fost mulţumit de jocul echipei"

VIDEO | Victor Piţurcă are o singură nemulţumire, după U Craiova - Poli Iaşi 1-1: "În general, am fost mulţumit de jocul echipei"
Comentarii

Antrenorul Universităţii Craiova, Victor Piţurcă, a avut o singură nemulţumire la finalul meciului cu Poli Iaşi, scor 1-1. Tehnicianul alb-albaştrilor crede că echipa sa nu şi-a creat suficiente ocazii.

"Nu a fost vorba că a trebuit să le dau şanse. Am apelat la jucători proaspeţi, jucători care nu au jucat, vedeţi cum e terenul.

Dacă joacă bine, poate să rămână în echipă. Avem un lot mare de jucători, jucători valoroşi, aşa că fiecare numai el decide dacă intră în echipă, nu eu.

Într-o lună nu poţi să rezolvi toate lucrurile. În general am fost mulţumit de jocul echipei. Până la urmă, Iaşiul nu ştiu de câte ori a trecut centrul terenului, nu ştiu câte ocazii a avut.

Eu am fost nemulţumit pentru că nu ne-am creat ocazii atât cât ar fi trebuit la un joc dominat de noi, ca să putem să marcăm goluri.

Cicâldău e unul dintre cei mai valoroşi jucători ai echipei noastre şi era într-o formă bună nu numai ca dispecer, dar ca şi marcator. Poate dacă ar fi fost el, ar fi reuşit să marcheze un gol, ceea ce ar fi însemnat foarte mult", a declarat Victor Piţurcă, la finalul meciului.

Universitatea Craiova – Poli Iaşi, scor 1-1, în Liga 1

Formaţia Universitatea Craiova a remizat, vineri seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Politehnica Iaşi, într-un meci din etapa a XII-a a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Fortes ’82 pentru gazde şi Cristea ’69 pentru oaspeţi.

Afla mai multe despre: piturca 

viewscnt
Articole similare