Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Victor Piţurcă, dezamăgit după înfrângerea de la Sfântu Gheorghe. "Cu ce ne încălzeşte că a fost o evoluţie bună?"

VIDEO | Victor Piţurcă, dezamăgit după înfrângerea de la Sfântu Gheorghe. "Cu ce ne încălzeşte că a fost o evoluţie bună?"

Fotbal

Comentarii

Managerul celor de la "U" Craiova, Victor Piţurcă s-a arătat foarte dezamăgit de rezultatul obţinut de echipa sa la Sfântu Gheorghe, scor 0-1. Fostul selecţioner nu s-a lăsat interesat de faptul că echipa sa a arătat un joc solid contra celor de la Sepsi.

Oltenii au avut ocazii foarte bune de a marca, însă, rând pe rând, Andrei Ivan, Alexandru Cicâldău, Goran Zakaric sau Mihai Roman, n-au fost în stare să-l învingă pe Roland Niczuly. În final, doar punctele contează în clasament, iar reputatul antrenor cunoaşte foarte bine acest aspect.
 
"Ce contează sau cu ce ne încâlzeşte că a fost o evoluţie bună? Pe mine, cel puţin, nu mă interesează. Contează scorul de pe tabela de marcaj. Am pierdut cele 3 puncte puse în joc, iar acest lucru e important şi el va rămâne. Restul, ocazii multe ratate, au fost multe momente ale jocului când n-a mai circulat mingea aşa cum ar fi trebuit. Băieţii au vrut să ajungă foarte repede la poartă, prin mingi lungi, ceea ce nu se impunea", a spus Piţurcă, imediat după meci.
 
În următoarea rundă, "U" Craiova o va întâlni pe FC Botoşani, joi, 5 decembrie, pe "Ion Oblemenco". În clasament, "U" Craiova a coborât un loc după această rundă, până pe locul 4, fiind depăşită de Astra Giurgiu.
 
"Un meci greu, cu o echipă bună, care în ultimul meci a jucat foarte bine, la Mediaş. Sigur că ne dorim victoria, ce altceva am putea să ne dorim? Dar să şi reuşim să realizăm acest lucru, fiindcă nu e uşor de digerat această înfrângere", a completat Victor Piţurcă.
 

Afla mai multe despre: fotbalpiturcacraiova 

viewscnt
Articole similare