Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Victor Piţurcă în Liga 1? Răspunsul la care Gigi Becali nici nu se gândea: ”Poate accept, poate nu” :)

VIDEO | Victor Piţurcă în Liga 1? Răspunsul la care Gigi Becali nici nu se gândea: ”Poate accept, poate nu” :)

FCSB

Comentarii

Victor Piţurcă, fostul selecţioner al echipei naţionale a României, nu respinge ideea de a reveni în Liga 1.

Prezent la meciul FC Voluntari - Gaz Metan Mediaş (0-3), fostul selecţioner al României a recunoscut că nu a primit nici o ofertă din Liga 1, dar a mărturisit că nici nu exclude varianta revenirii în fotbalul românesc.

Misterior, Piţurcă a răspuns la întrebarea jurnaliştilor: ”Nu am primit nici o ofertă. Dacă vine...eu ştiu, poate accept, poate nu” a spus tehnicianul în vârstă de 63 de ani.

Cu toate acestea, Victor Piţurcă este dezamăgit de ceea ce vede în Liga 1 în momentul de faţă: ”Liga 1 nu arată prea bine. Dar cei care muncesc acum şi care îşi duc activitatea ştiu mult mai bine decât mine. Pentru Dinamo e ruşinos unde a ajuns, pentru FCSB ... FCSB nu e Steaua” a mai spus Piţurcă.

Fostul selecţioner al României a fost propus în direct la Telekom Sport de Dumitru Dragomir la FCSB, într-un moment în care gruparea patronată de Gigi Becali nu avea antrenor principal. Din declaraţiile fostului selecţioner de astăzi reiese clar că Piţurcă nu va lua în calcul o eventuală colaborare cu Gigi Becali. ”Întreabă-mă, te rog eu frumos de cluburi mari, de Steaua, de Dinamo. Vorbesc foarte serios, nu trebuie să se supere nimeni. Nu mă întrebaţi de această echipă pentru că nu vreau să-l deranjez pe patron, sau ce este el acolo” a mai spus, printre zâmbete, Victor Piţurcă. 

Afla mai multe despre: victor piţurcăgigi becali 

viewscnt
Articole similare