Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Victor Piţurcă, "lucrat" de vestiar la Craiova? Reacţia lui Sorin Cârţu

VIDEO | Victor Piţurcă, "lucrat" de vestiar la Craiova? Reacţia lui Sorin Cârţu
Comentarii

Sorin Cârţu (64 de ani) nu cred că Victor Piţurcă (63 de ani), fostul antrenorul al Craiovei, a fost "lucrat" de vestiarul de pe "Ion Oblemenco". Fostul selecţioner a avut probleme cu Mirko Pigliacelli (26 de ani), portarul din Bănie, iar fanii au scos la iveală mai multe incidente din interior, dar Cârţu nu crede că jucătorii au fost împotriva celui poreclit "Satana".

Piţurcă şi-a reziliat de comun acord contractul cu U Craiova pe motiv că nu a fost susţinut de toată lumea din club spre realizarea obiectivului îndrăzneţ setat, câştigarea titlului. "Satana" a avut un conflict cu Pigliacelli, iar Sorin Cârţu a vorbit despre posibilitatea ca rezultatele slabe din ultimul timp să se datoreze faptului că antrenorul a fost "lucrat" de vestiar.

"Sorinaccio" nu crede aşa ceva: "Nu, nu se pune problema de aşa ceva în vestiarul Universităţii. (n.r. - de un complot). Ce complot ar fi putut să fie la partida cu CFR, când 70 de minute s-a jucat de la egal la egal apoi  au venit nişte greşeli. Ce complot să fie la partida cu Astra, când o primă repriză a fost a noastră. Ce complot? Nu există aşa ceva", a spus Sorin Cârţu, într-o conferinţă de presă.

Oltenii au trecut repede peste pierderea lui Victor Piţurcă şi l-au prezentat oficial Dan Nistor (31 de ani), fostul căpitan lui Dinamo. U Craiova a plătit 300.000 de euro pentru aducerea mijlocaşului care dă plus valoare lotului din Bănie în lupta pentru cucerirea titlului de campioană.

Afla mai multe despre: sorin cartuu craiovavictor piturcacomplot 

viewscnt
Articole similare