Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Victor Piţurcă n-are milă de Gigi Becali. Antrenorul Craiovei, înţepături către FCSB înaintea derby-ului: "Nu râde, că eu vorbesc serios, nu?"

VIDEO | Victor Piţurcă n-are milă de Gigi Becali. Antrenorul Craiovei, înţepături către FCSB înaintea derby-ului: "Nu râde, că eu vorbesc serios, nu?"
Comentarii

Victor Piţurcă, antrenorul Universităţii Craiova, rămâne ferm pe poziţie în privinţa situaţiei palmaresului Stelei.

Întrebat ce are însemna pentru el o primă victorie pe terenul FCSB-ului după o pauză de 30 de ani, Victor Piţurcă a ţinut să îl corecteze pe reporter.

"Ar fi o victorie. Au fost victorii la Porto, cu Olanda, la turneele finale, rămân  victorii. Cu Barcelona în '86. Nu ştiu dacă e blestem.  Nu cred că e blstem. Echipa respectivă a fost mai bună probabil. Dar cum de 30 de ani? FCSB a luat fiinţă de 30 de ani. Nu râde, că eu vorbesc serios, nu? Noi jucăm cu FCSB acum", a afirmat Victor Piţurcă, într-o conferinţă de presă.

Tehnicianul Ştiinţei a avut un mesaj şi pentru fanii nemulţumiţi de jocul echipei.

"Eu le recormand ca ei să fie alături de echipă în absolut toate momentele, nu numai când e bine, joacă  echipa bine şi câştigă. Trebuie să  fie tot timpul alpături de echipî opentru că ei conteaăz foarte mult.

Unii şi dacă noi câştigăm toate meciurile, n-o să fie mulţumiţi. Aşa e la fotbalş. Noi âncercăm să ne facem meseria cum ştim ami bine.

Îmi doresc să mai aducem unul, doi trei jucători valoroşi. Sperăm să şi reuşim, să fim inspiraţi , că nu e simplu să aduci jucători valoroşi", a spus Piţurcă.

U Craiova - FC Voluntari 2-1

Formaţia Universitatea Craiova a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a XXI-a a Ligii I.

Pentru Universitatea Craiova au marcat Cicâldău '74 şi Bălaşa '89, iar pentru FC Voluntari a punctat Papazoglou '54.

Afla mai multe despre: piturca 

viewscnt
Articole similare