Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Victor Piţurcă s-a descătuşat înainte de meciul cu FCSB. Ironii la adresa lui Gigi Becali

VIDEO | Victor Piţurcă s-a descătuşat înainte de meciul cu FCSB. Ironii la adresa lui Gigi Becali
Comentarii

U Craiova - FCSB este derby-ul finalului de an din Liga 1. Meciul se vede în direct la Telekom Sport 1, duminică, de la ora 20:00. Înainte de această partidă, Victor Piţurcă l-a ironizat pe Gigi Becali.

"Ultimul joc din acest sezon, sigur că noi ne dorim victoria, FCSB-ul îşi doreşte victoria, sper să fie un spectacol reuşit şi Universitatea Craiova să învingă. FCSB e o echipă valoroasă, a demonstrat-o în ultimul timp, a pierdut doar un meci din nu ştiu câte, e pe o scară ascendentă şi simplu nu va fi. Mergem să jucăm fotbal, vom vedea care echipă se va bucura la sfârşitul celor 90 de minute de joc", a declarat Piţurcă, optimist înainte de marele meci de duminică. 

Cele două echipe sunt vecine de clasament şi sunt despărţite de doar un punct, avantajul fiind la Craiova. Astfel, o victorie a Craiovei ar fi un pas în spate în cursa FCSB-ului pentru titlul de campioană. 

Piţurcă nu s-a abţinut la conferinţa de presă şi l-a ironizat pe Gigi Becali: "Am înţeles că ei pregătesc o mare surpriză, aşa am înţeles. Noi nu pregătim". Întrebat dacă Gigi Becali poate sta pe bancă, fostul selecţioner a răspuns în aceeaşi notă: "El oricum tot timpul stă, chiar dacă nu-l vedeţi voi".

Afla mai multe despre: victor piturcau craiova fcsb 

viewscnt
Articole similare