Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Victoraş Astafei vrea să revină în Liga 1: ”Vreau să fac 200 de meciuri, e un obiectiv personal”

VIDEO | Victoraş Astafei vrea să revină în Liga 1: ”Vreau să fac 200 de meciuri, e un obiectiv personal”

Cupa României

Comentarii

În vârstă de 32 de ani, Victoraş Astafei are un nou obiectiv, să depăşească borna de 200 de meciuri în Liga 1. Însă acum joacă în liga secundă, la ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Victoraş Astfei a fost titular în FCU Craiova - Viitorul Pandurii, meci în urma căruia echipa lui Adrian Mititelu s-a calificat în turul 4 al Cupei României, după loviturile de departajare. Însă mijlocaşul de 32 de ani încă speră că nu-şi va încheia cariera în ligile inferioare.

Astafei spune că-şi doreşte să reintre în formă şi speră că va prinde un transfer la o echipă din Liga 1, care să-i ofere ocazia să depăşească 200 de meciuri în campionatul României:

”Ne doream foarte mult să mai câştigăm câteva tururi, poate să prindem şi o echipă de Liga 1, dar n-a fost să fie. Sper să-mi revin şi să am cât mai multe minute, cât mai multe goluri şi, de ce nu?, să joc iar în Liga 1, pentru că mai am vreo 15-16 meciuri să fac 200 de meciuri în Liga 1 şi e ca un obiectiv al meu, personal”, a declarat Astafei.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe