Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”Victoria e meritată”. Jucătorul care l-a dezamăgit pe Neagoe: ”Sunt puţin supărat pe el”

VIDEO | ”Victoria e meritată”. Jucătorul care l-a dezamăgit pe Neagoe: ”Sunt puţin supărat pe el”

Superliga

Comentarii

Sepsi a început ca din tun meciul de la Mediaş, iar după numai opt minute a beneficiat de penalty. Tandia a tranformat fără probleme pentru 0 la 1. Replica a venit de la Rondon, a cărui reluare spectaculoasă a trimis mingea razant cu bara. La cealaltă poartă, Florin Ştefan a avut şansa de a marca pentru 0-2, dar mingea a ocolit de puţin ţinta.

Medieşenii au cerut şi ei penalty în partea a doua, dar Istvan Kovacs nu a dat nimic. În final, tot Sepsi a fost mai aproape de gol, însă Velev nu a prins poarta. Gaz Metan - Sepsi s-a terminat 0 la 1, iar echipa lui Neagoe a revenit pe loc de play-off.

”Ne-am dorit foarte mult să reuşim să luăm cele 3 puncte în această seară, acelaşi lucru l-au dorit şi cei de la Mediaş, dar sincer nu şi-au creat nicio oaczie, chiar dacă au avut o dominare aşa sterilă”, a spus Neagoe la finalul partidei.

Antrenorul lui Sepsi, supărat pe evoluţia lui Florin Ştefan: ”Sunt puţin supărat pe el, pentru că trebuia să marcheze, a avut o ocazie mare, sigur, după o fază extraordinară. E un jucător valoros, un jucător de echipă naţională, dar are potenţial mult mai mare. A fost puţin pedepsit etapa trecută, nu l-am introdus pentru că nu mi-a plăcut, nu doar de el, am făcut multe schimbări după jocul de la Voluntari.”

Despre meciul cu Viitorul: ”Sunt convins că băieţii s-au trezit acum, ştiu ce importanţă are acest meci de vineri şi vom face tot ce depinde de noi să reuşim să câştigăm şi dacă vom reuşi, probabil vom fi în play-off.”

Afla mai multe despre: liga 1gaz metan mediasneagoesepsi 

viewscnt
Articole similare