Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Victoria era importantă. Ştim cât de obsedat e Dan Petrescu!" Cadoul perfect pentru "Bursuc". Camora a vorbit despre interdicţia la transferuri a CFR-ului

VIDEO | "Victoria era importantă. Ştim cât de obsedat e Dan Petrescu!" Cadoul perfect pentru "Bursuc". Camora a vorbit despre interdicţia la transferuri a CFR-ului

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a câştigat ultimul meci al anului, 4-0 cu FC Voluntari, meci în care Mario Camora (33 de ani) a marcat şi el şi a închis tabela. Portughezul a spus, la flash-interviu, că este fericit mai mult pentru victorie decât pentru gol, pentru că ştie cât de "obsedat" e Dan Petrescu, antrenorul Clujului, de succese. Camora spune că victoria e cadoul perfect pentru "Bursuc", care împlineşte 52 de ani pe 22 decembrie. CFR încheie anul 2019 pe primul loc în Liga 1.

"Nu era un meci uşor pentru noi, pentru că e o echipă care practică un fotbal frumos, dar eu cred că de data asta am tratat meciul serios, nimeni nu s-a gândit la vacanţă. Am făcut un meci foarte bun, cu agresivitate şi cu atitudine de campioni.

Noi am vrut să-i dăm o victorie. Asta era cel mai important, că ştim cât de obsedat e Dan Petrescu şi ne bucurăm, că ştim că pentru el ce e mai important era o victorie.  E o victorie dedicată lui Mister, pentru că merită, pentru tot ce a făcut în acest club", a spus Mario Camora, sâmbătă, la Telekom Sport.

Căpitanul CFR-ului spune că acum jucătorii îşi aşteaptă banii înainte de sărbători. Camora a vorbit şi despre interdicţia la transferuri primită de CFR: "Cu siguranţă o să primim banii înainte de Crăciun. Înainte de Crăciun să ne dea acest cadou, pentru că merităm, înainte de ziua de salariu să primim.

(n.r. interdicţia la transferuri) Noi ne-am trezit cu această ştire, dar nu e treaba noastră. Noi suntem plătiţi să jucăm, să ne antrenăm şi să facem cu echipa asta ce am făcut în trecut, să fim campioni, că am meritta. Am făcut şi o campanie europeană foarte frumoasă"
, a mai spus Camora, la Telekom Sport.

După succesul cu FC Voluntari, CFR încheie anul 2019 pe primul loc în Liga 1, cu 44 de puncte, la unul deasupra Astrei, care e pe locul doi. De partea cealaltă, Voluntariul încheie un an de coşmar. Ilfovenii lui Cristiano Bergodi au o singură victorie şi opt puncte strânse în 21 de etape jucate până acum.

Afla mai multe despre: camoracfr clujliga 1 

viewscnt
Articole similare