Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Victoria în derby, vitală pentru FCSB? Aliuţă: "E foarte importantă, dar ştii cum e în derby". Cine va face diferenţa în partida cu Dinamo

VIDEO | Victoria în derby, vitală pentru FCSB? Aliuţă: "E foarte importantă, dar ştii cum e în derby". Cine va face diferenţa în partida cu Dinamo

FCSB

Comentarii

Marian Aliuţă (42 de ani) a vorbit, sâmbătă, în exclusivitate pentru Telekom Sport despre derby-ul Dinamo - FCSB, care se a juca duminică, de la ora 20:00, pe Arena Naţională. Fostul fotbalist de la FCSB ţine pumnii fostei sale echipe şi se bazează pe Florinel Coman (21 de ani) că va face diferenţa în favoarea roş-albaştrilor în partida din penultima etapă a sezonului regulat din Liga 1.

Aliuţă spune că victoria e foarte importantă pentru FCSB, deoarece are şansa se apropie de liderul CFR Cluj, care s-a încurcat din nou în 2020, 0-0 cu Viitorul pe teren prorpiu. Diferenţa de valoare dintre jucătorii celor două echipe îşi va spune cuvântul în favoarea FCSB, crede fostul decar din Ghencea.

"(n.r. - Ce aşteptări ai de la derby?) În primul rând, pentru Steaua este foarte importantă victoria, pentru că CFR a făcut egal şi pentru Steaua este mai important. Dar în derby ştii cum e, şi atunci când eşti pe un loc care nu te avantajează, cum este Dinamo azi, se pot concentra şi se poate întâmpla orice. (n.r. - Cine crezi că va fi decisiv?) Eu spun că Steaua, pentru că au jucători mai buni, care pot face diferenţa şi aici mă refer la un Coman, un Man, care au capacitatea de a câştiga singuri un meci.

(n.r - Dinamo, rănită, e periculoasă?) Este periculoasă pentru că tot timpul în meciurile cu Steaua, şi atunci când nu a avut nicio şansă şi a avut o perioadă mai proastă, s-a mobilizat şi a dat totul. (n.r. - Un pronostic?) Fiind stelist, ce pot să spun? Eu sper să câştige Steaua"
, a spus Marian Aliuţă, pentru Telekom Sport.

Marian Aliuţă pentru FCSB în perioada 2002-2004, timp în care a cucerit un titlu de campion.

Derby de România, Dinamo - FCSB, se joacă duminică, de la ora 20:00, LIVE VIDEO pe Telekom Sport 1 şi pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: dinamo fcsbmarian aliutaliga 1 

viewscnt
Articole similare