Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Victoria lui Real Madrid privită din tribune de superstarurile din WWE. Modul unic în care au fost încurajaţi de un fost campion la echipe

VIDEO | Victoria lui Real Madrid privită din tribune de superstarurile din WWE. Modul unic în care au fost încurajaţi de un fost campion la echipegalerie foto

WWE

Comentarii

Real Madrid are o mulţime de fani şi în lumea wrestlingului. Cel mai mare susţinător al galacticilor este Rusev. Bulgarul nu mai suportă însă situaţia în care a ajuns echipa lui Solari, astfel că şi-a trimis doi prieteni pentru a îi mobiliza pe fotbaliştii campioanei Spaniei.

Nu mai este niciun secret că multe dintre superstarurile WWE sunt microbişti. Ajunse în Spania, vedetele din wrestling nu au ratat şansa de merge pe Santiago Bernabeu. Drew McIntyre şi Bayley i-au susţinut pe galactici la meciul cu Valladolid.
 
"Am venit la Madrid să îi încurajăm pe cei de la Real Madrid. Dar în special pe cel mai bun fotbalist din lume, pe Luka Modric. Suntem cu ochii pe el", a spus Bayley, fosta campioană a diviziei feminine din RAW. 
 
 
Drew McIntyre i-a motivat în modul său caracteristici pe "galactici" şi totodată a transmis un mesaj de la cel mai mare fan Real Madrid din vestiarul WWE, Rusev: "Suntem foarte atenţi la Real Madrid deoarece avem mulţi fani în vestiar. Cel mai mare fan este însă Rusev, cel care aseară mi-a zis să vin aici şi să le transmit un mesaj jucătorilor. Băieţi, faceţi ceva, altfel Rusev va veni după voi şi vă va distruge"
 


Rusev, ori de câte ori are ocazia, îmbracă tricoul favoriţilor

Afla mai multe despre: drew mcinytrebayleywwewrestlingrawwwe rawreal madrid 

viewscnt
Articole similare