Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Victoria nu este suficientă! Florin Tănase ştie cum se pot revanşa roş-albaştrii după remiza de la Călăraşi: "Trebuie să mulţumim şi patronul că vrea tiki-taka"

VIDEO | Victoria nu este suficientă! Florin Tănase ştie cum se pot revanşa roş-albaştrii după remiza de la Călăraşi: "Trebuie să mulţumim şi patronul că vrea tiki-taka"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a cerut un joc de posesie la FCSB, iar jucătorii pare că au înţeles mesajul finanţatorului.

Nu doar Mihai Teja e conştient că jocul vicecampioanei nu a fost cel dorit de fani la primul meci din acest an. Nici patronul nu a fost mulţumit şi i-a criticat pe fotbalişti. Florin Tănase ştie că dincolo de o victorie în faţa sibienilor, e nevoie şi de o prestaţie reuşită. 
 
"Suntem nerăbdători să obţinem prima victorie, să facem şi un joc bun, să mulţumim şi patronul, pentru că doreşte tiki-taka, sperăm să obţinem prima victorie mâine şi la următoarele meciuri să o ţinem pe aceeaşi linie. Nu a fost o săptămână aşa de grea, o zi durează supărarea, trebuie să analizezi ce ai făcut greşit şi ce ai făcut bine şi să o iei de la capăt, să aştepţi următorul meci să faci ceva în plus" a declarat fotbalistul. 
 
Stoian a fost unul dintre jucătorii luaţi în colimator de Gigi Becali. Florin Tănase nu e de acord cu poziţia patronului. 
 
"Nu poţi să judeci un jucător după 50 de minute jucate, plus că la Călăraşi şi terenul a fost o problemă, nu a fost atât de bun, părerea mea că este un jucător valoros, care ne va ajuta cu siguranţă. Ne dorim foarte mult să câştigăm acest meci, ne doream să câştigăm din primul meci, şi cu atât mai mult ne dorim aceste 3 puncte. Avem mare nevoie de ele. Sunt o echipă bună, cu experienţă, se apără foarte bine şi au jucători buni de contraatac" a încheiat vârful.  
 
 

 

Afla mai multe despre: florin tănasegigi becalistoian 

viewscnt
Articole similare