Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Victorie amânată! Dinamo - Sepsi 0-0. Al patrulea meci consecutiv fără succes în Liga I pentru dinamovişti

VIDEO | Victorie amânată! Dinamo - Sepsi 0-0. Al patrulea meci consecutiv fără succes în Liga I pentru dinamovişti

Fotbal intern

Comentarii

La primul meci în Liga I ca antrenor al lui Dinamo, Claudiu Niculescu a reuşit doar o remiză în Ştefan cel Mare cu Sepsi. Câinii rămân pe poziţia a 10-a în campionat după acest rezultat.

Divinitatea l-a ajutat pe Neagoe doar pe jumătate. Echipa sa nu a primit gol în Ştefan cel Mare, dar nici nu a marcat. În prima repriză, câinii au încercat poarta lui Sepsi doar de la distanţă. Au fost  mai incisivi în actul secund, dar Niczuly a fost imbatabil. Salomao şi Sorescu au ratat din poziţii bune. Apoi, a ieşit şi Penedo la rampă, în faţa lui Tandia. La poarta cealaltă, Salomao a ratat din nou, iar Dinamo - Sepsi s-a încheiat 0 la 0, la debutul lui Niculescu în campionat pe banca echipei din Ştefan cel Mare.


Dinamo - Sepsi OSK 0-0 

Echipele de start 

Dinamo: Penedo - Corbu, Mezague, Katiskas, Popovici - Cooper (Gomelt 46), R.Grigore (Subotic 73) - Hanca (Sorescu 59), Nistor, Salomao - Popa 

Sepsi: Niczuly - De Moura, Viera, Jovanovici, Sato - Velev, Vaşvari - Drăghici (Hamed 84), Nouvier (Mensah 74), Fulop - Tandia (Karniţki 90) 


FInal de meci: Dinamo - Sepsi 0-0

Min 78 Ocazie Dinamo: Salomao şutează din careu, dar din nou portarul advers se opune  

Min 75 Ocazie Sepsi: Penedo îşi salvează echipa la lovitura de cap a lui Tandia 

Min 59: Hanca este înlocuit cu Sorescu, a doua schimbare făcută de Claudiu Niculescu 

Min 52 Ocazie imensă Dinamo: Salomao este blocat în ultima clipă de inetrvenţia foarte bună a lui Niczuly

Min 34: A doua execuţie a lui Nistor din afara careului este la fel de imprecisă 

MIn 29: Şutul lui Nistor nu prinde poarta adversă 

Min 25: Cele două echipe nu îşi asumă niciun risc până acum 

Min 17: Primul şut periculos îi aparţine lui Fulop 

Min 10: Nicio ocazie de gol în primele 10 minute 

Min   1: A început meciul  


LIVE VIDEO | Dinamo - Sepsi, vineri, de la 21:00, la Telekom Sport

Pentru Claudiu Niculescu va fi primul meci ca antrenor în Liga I după aproape şase luni. Ultima oară era pe banca Voluntariului în aprilie într-un duel chiar împotriva lui Dinamo. 

Înaintea etapei a zecea a Ligii 1, Sepsi ocupă locul al patrulea, cu 15 puncte, în timp ce Dinamo se află în afara locurilor de play-off, cu zece puncte. În ciuda parcursului slab din ultima vreme, Dinamo a schimbat antrenorul şi a arătat o altă faţă în partida de Cupă cu Dacia Unirea Brăila, din Liga 3, scor 3-1.

Sepsi, în schimb, s-a calificat cu chiu, cu vai în optimile de finală ale Cupei României, învingând divizionara secundă ASU Poli Timişoara, la penalty-uri. În urma victoriei din Cupă, echipa antrenată de Eugen Neagoe a ajuns la cinci meciuri fără înfrângere în toate competiţiile.

LIVE VIDEO | Dinamo - Sepsi, vineri, de la 21:00, la Telekom Sport

În sezonul trecut, cele două echipe s-au întâlnit de nu mai puţin de patru ori, în sezonul regulat şi în play-out-ul Ligii 1. Dinamo a câştigat cele două partide din sezonul regulat, scor 1-0 în Ştefan cel Mare şi 3-0 în deplasare. În play-out, Sepsi s-a revanşat, învingând Dinamo cu 2-0 la Sfântu Gheorghe, apoi remizând în Ştefan cel Mare.

Afla mai multe despre: dinamosepsiliga 1 

viewscnt
Articole similare