Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Victorie cu emoţii pentru Dinamo. "Câinii" au câştigat meciul cu Riihimaen Cocks şi sunt tot mai aproape de calificarea în play-off-ul pentru optimile Ligii Campionilor

VIDEO | Victorie cu emoţii pentru Dinamo. "Câinii" au câştigat meciul cu Riihimaen Cocks şi sunt tot mai aproape de calificarea în play-off-ul pentru optimile Ligii Campionilorgalerie foto

Handbal

Comentarii

Dinamo a câştigat meciul cu finlandezii de la Riihimaen Cocks, scor 24-22, şi este foarte aproape de calificarea în barajul pentru optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Pentru a fi siguri de o clasare în primele două locuri din Grupa D, "câinii" sunt obligaţi să câştige meciul din ultima etapă. Pe 29 noiembrie, Dinamo va juca pe terenul ultimei clasate, Wacker Thun.

Pentru Dinamo au marcat Descat 7 goluri, Komogorov 6, Alouini 5, Gavriloaia 3, Negru 2, Szasz 1, iar de la oaspeţi s-a remarcat Ronnberg 8 reuşite.

În urma acestui rezultat, "câinii" au acumulat 12 puncte în clasament şi au egalat liderul Wisla Plock. Celelalte două meciuri ale etapei se vor juca în 24 şi 25 noiembrie, între Wisla Plock – Ademar Leon, respectiv Elverum Handball – Wacker Thun.

Potrivit regulamentului competiţiei, din grupele A şi B, superioare valoric, prima clasată se califică direct în sferturile competiţiei, iar echipele de pe locurile 2-6 ajung în optimi, unde se vor afla şi două echipe din grupele C şi D, inferioare valoric.

Şase câştigătoare din optimi se vor alătura în sferturi câştigătoarelor grupelor A şi B, pentru cele patru locuri din semifinale.

Meciurile din optimi vor avea loc între 20-21 martie 2019, cele din sferturi între 24 aprilie şi 5 mai, iar Turneul Final Four în 1-2 iunie.

În sezonul trecut, Dinamo Bucureşti nu a reuşit să treacă de faza grupelor.


Dinamo - Riihimaen Cocks 24-22

După cinci aruncări perfecte de la şapte metri, Descat trimite în bara porţii finlandezilor

Descat nu ratează şi de la 7 metri şi măreşte avantajul dinamoviştilor

Ratare uriaşă a francezului Descat

Primul gol reuşit de Dinamo în repriza secundă

A început repriza a doua. Dinamo e în pre-pasiv

Fluier final al primei reprize. Dinamo o conduce pe Riihimaen Cocks cu 13-12

Gol superb reuşit de francezul Descat. Dinamo conduce cu 13-11

Primul timeout al partidei

După trei goluri consecutive marcate de finlandezi, Descat înscrie pentru Dinamo şi duce scorul la 11-10

O nouă intervenţie excelentă a lui Heidarirad. Portarul îi salvează pe dinamovişti

În dublă inferioritate numerică, dinamoviştii marchează prin Gavriloaia

Alouini egalează la 3 cu o execuţie surprinzătoare

Komogorov marchează primul gol al meciului

Intervenţie excelentă a lui Saeid


În cazul în care vor obţine aceste patru puncte, dinamoviştii nu mai depind de rezultatele din celelalte meciuri ale grupei. Următoarea adversară a alb-roşilor va fi campioana Finlandei, Riihimaen Cocks. 

"Sper să avem un meci bun, cu o victorie liniştitoare, să ne recâştigăm încrederea în noi, în echipă, în joc şi să ne pregătim cu maximă atenţie şi seriozitate pentru meciul decisiv, din Elveţia" a spus antrenorul roş-albilor, Constantin Ştefan.   

"Spiritul de echipă va conta cel mai mult, asta cred că face diferenţa între echipele mici şi echipele mari. Cred că fanii sunt cei mai importanţi în acest meci, să ne susţină cum ne-au susţinut şi până acum" a adăugat şi extrema Nicuşor Negru. 

Afla mai multe despre: dinamococksconstantin ştefan 

viewscnt
Articole similare