Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Victorie dramatică obţinută de CFR în inferioritate numerică. Ţucudean, decisiv în cele trei minute petrecute în teren

VIDEO | Victorie dramatică obţinută de CFR în inferioritate numerică. Ţucudean, decisiv în cele trei minute petrecute în teren

Superliga

Comentarii

La primul meci jucat fără Antonio Conceicao pe banca tehnică, CFR Cluj s-a impus cu 1-0 în faţa celor de la Poli Iaşi, după golul marcat de George Ţucudean.

Doar trei minute i-au fost de ajuns lui George Ţucudean pentru a decide partida de la Iaşi. Atacantul a fost introdus pe teren în minutul 90, iar în prelungiri a înscris golul victoriei clujene. Campioana a evoluat în inferioritate numerică mai bine de 70 de minute. Culio a faultat dur în două rânduri şi a fost eliminat.

Moldovenii nu au profitat de omul în plus. Patrick Petre a fost cel mai periculos jucător al echipei lui Stoican. După un şut spre poarta lui Arlauskis, a cerut penalty la intervenţia lui Mureşan. Faultul nu a fost luat în considerare de Iulian Călin, Poli Iaşi a fost învinsă cu 1-0, iar echipa lui Stoican mai are şanse minime la play-off.


Poli Iaşi - CFR Cluj 0-1
A marcat: Ţucudean '90+3

Echipele de start:

Poli Iaşi: Peralta - Rus, Gardoş, Frăsinescu, Sin - Mihalache, Cioinac - Platini, Petre, Zaharia - Garros
Rezerve: Rusu, Panţîru, Bosoi, Sanoh, Mihăescu, Burlacu, Nascimento

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Lang, Mureşan, Camora - Djokovic, Bordeianu, Culio - Deac, Costache, Păun
Rezerve: Fernandez, Peteleu, Hoban, Moutinho, Petrilă, Ioniţă, Ţucudean

Min. 90+ 3 - GOOOOOOOOL CFR Cluj! Intrat în minutul 90 în teren, Ţucudean trece uşor de Gardoş şi marchează superb în poarta ieşenilor

Min. 77 - Ieşenii cer penalty, după intervenţia lui Mureşan asupra lui Patrick Petre

Min. 60 - Cele două echipe n-au trimis niciun şut pe spaţiul porţii

Min. 18 - Culio primeşte cel de-al doilea cartonaş galben şi este eliminat. Mijlocaşul CFR-ului a primit primul avertisment în minutul 6 

ELIMINARE CULIO

PRIMUL CARTONAŞ GALBEN CULIO


Campioana României s-a despărţit în această săptămână de antrenorul portughez Antonio Conceicao, după un început de an foarte modest. Antonio Conceicao a preluat-o pe CFR Cluj în iulie 2018 şi a condus-o de pe bancă în 24 de partide, bifând 13 victorii, 7 remize şi 4 înfrângeri.

CFR Cluj are un nou antrenor

Teoretic, CFR se va baza de aici încolo pe serviciile lui Alin Minteuan, un ”om de-al casei” aşa cum e el descris de oficialii clubului. "În acest moment, conducătorii echipei CFR Cluj nu poartă discuţii cu niciun tehnician pentru a prelua banca formaţiei noastre. Alin Minteuan este antrenorul interimar al echipei şi ar putea rămâne pe banca CFR-ului până la finalul sezonului, dacă echipa va fi în grafic pentru îndeplinirea obiectivelor stabilite", se arată într-un comunicat oficial emis de clubul CFR Cluj. Alin Minteuan a fost antrenorul echipei secunde a CFR-ului în acest sezon, după ce în trecut a mai lucrat ca antrenor secund la prima echipă, dar şi ca "principal", în sezonul 2010-2011, când a asigurat interimatul după plecarea lui Sorin Cîrţu.

Minteaun a preluat echipa, dar tehnicianul clujean nu ştie dacă va continua pe banca CFR-ului. Categoric însă, fostul fotbalist al clujenilor se va afla pe banca tehnică în deplasarea de la Iaşi.

  • LIVE VIDEO Poli Iaşi - CFR Cluj sâmbătă de la 20:00 la Telekom Sport 1

CFR este în continuare lider, cu 3 puncte peste U Craiova şi FCSB. Dar lucrurile au început să arate rău pentru campioni care nu mai câştigă de trei runde. Ieşenii sunt pe locul 8, dar speră la playoff. Sunt la egalitate de puncte cu Viitorul (locul 7) şi la 1 punct de playoff (Botoşani este pe locul 6).

Pe teren propriu, formaţia lui Stoican nu a mai pierdut din noiembrie, când în Copou s-a impus vicecampioana, FCSB. Clujenii în schimb au o singură înfrângere în deplasare în ultimele 5 jocuri, înfrângere suferită chiar în derby-ul cu U Craiova. Doar 6 goluri a încasat CFR Cluj în cele 12 meciuri jucate pe teren străin, semn că defensiva funcţionează perfect atunci când CFR joacă în afara Clujului.

  • LIVE VIDEO Poli Iaşi - CFR Cluj sâmbătă de la 20:00 la Telekom Sport 1

Pe teren propriu, Poli Iaşi are 5 victorii şi 4 înfrângeri, echipa lui Stoican adunând 18 puncte. Doar 14 goluri au marcat ieşenii în duelurile de pe teren propriu, în timp ce CFR în deplasare a punctat de 19 ori. În partida tur de la Cluj, CFR s-a impus cu 1-0 printr-un gol marcat de Andrei Mureşan. La ultimul joc direct dintre cele două formaţii la Iaşi, Poli şi CFR au terminat la egalitate 1-1. Ultima victorie a campioanei pe terenul moldovenilor datează din august 2018, atunci când CFR s-a impus cu scorul de 2-0 prin reuşitele lui Culio şi Hoban. La CFR, antrenor atunci era Dan Petrescu, cel despre care se spune că ar putea reveni în Gruia în perioada următoare: ”Sunt copilul CFR-ului, aici am crescut, nu putem să dăm asta la o parte, voi răspunde întotdeauna prezent când mi se va cere. Mă uit stânga, dreapta, nu-l văd acum (n.r. pe Dan Petrescu), nu ştiu ce să zic. Dacă vine, vine, a mai fost aici, eu am discutat cu el, cu toţi antrenorii care au fost aici am avut o colaborare bună, este un campion şi ca jucător, şi ca antrenor. Mă întrebaţi pe mine de Dan Petrescu...", a declarat Minteuan în conferinţa de presă susţinută înainte de meciul cu Politehnica Iaşi. VIDEO cu momentul amuzant AICI

  • LIVE VIDEO Poli Iaşi - CFR Cluj sâmbătă de la 20:00 la Telekom Sport 1

Tot el a continuat: ”Situaţia e bună, ţinând cont că suntem pe primul loc, la 3 puncte de următoarele locuri. E o nouă provocare pentru mine, sper să mă ridic la nivelul aşteptărilor. Sunt toate aşa, în pripă, dar totuşi o săptămână am avut suficient timp, i-am mai urmărit şi în alte jocuri, oarecum îi cunosc pe cei de la Iaşi. Noi vom merge acolo să ne facem treaba, să încercăm să câştigăm acest joc. Va fi greu, ţinând cont şi de teren, de condiţiile climaterice, dar vom face tot posibilul” a mai spus noul antrenor al CFR-ului despre partida cu Poli de la Iaşi.

Una dintre primele măsuri luate de Alin Minteaun de la numirea sa la CFR a fost schimbarea căpitanului. Mario Camora, cel mai vechi jucător din lotul campioanei României a fost schimbat din acest rol cu Ciprian Deac

  • LIVE VIDEO Poli Iaşi - CFR Cluj sâmbătă de la 20:00 la Telekom Sport 1

”Eu sunt  de părere că un antrenor trebuie să aibă continuitate, mai ales că el a demonstrat că poate duce echipa pe primul  loc. Mi se pare destul de dificil să fii în locul lui şi sa accepţi că vei fi schimbat. Cel mai important este să îţi faci un contract astfel încât să nu se gândească cineva peste noapte că vrea să te demită. Eu, întradevăr, nu pun preţ pe lucrul acesta, chiar dacă la un moment dat o să am de suferit. Vreau ca după această victorie să rămânem echilibraţi şi să ne gândim la următorul meci. Spun după această victorie pentru că vom face totul pentru a o obţine” a spus şi Flavius Stoican înainte de partida contra echipei campioane.

Pe ce program este meciul Poli Iaşi - CFR Cluj

Jocul de la Iaşi, programat sâmbătă de la ora 20:00 va fi transmis de postul Telekom Sport 1, în direct.

Echipe probabile Poli Iaşi vs CFR Cluj

Poli Iaşi: Ruben Mino - Bosoi, Gardoş, Frăsinescu, Sin - Qaka, Mihalache - Zaharia, Platini, Burlacu - Garros

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Vinicius, Lang, Camora - Culio, Djokovic, Bordeianu - Deac, Omrani, Ţucudean

Afla mai multe despre: poli iaşi - cfr cluj live video 

viewscnt
Articole similare