Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Victorie dramatică obţinută de FC Voluntari, pe terenul celor de la Chindia. Cătălin Ţîră, din nou decisiv pentru ilfoveni

VIDEO | Victorie dramatică obţinută de FC Voluntari, pe terenul celor de la Chindia. Cătălin Ţîră, din nou decisiv pentru ilfoveni

Superliga

Comentarii

FC Voluntari s-a impus la Ploieşti, pe terenul celor de la Chindia Târgovişte, scor 2-1 (1-0), într-o partidă din etapa a 25-a din Liga 1. Golul victoriei a fost marcat de Cătălin Ţîră în al doilea minut de prelungiri. Alexandru Paşcanu, nemarcat în careu, a preluat pe piept şi a tras, Dinu Moldovan a respins în lateral, Ţîră a fost pe fază şi a semnat a treia victorie pentru FC Voluntari în 2020.

LIVE VIDEO | Chindia Târgovişte - FC Voluntari 1-2 (Ioniţă 83`/ I.Gheorghe 8`, Ţîră 90+2`)


Min. 90+2: GOOOOLLL FC VOLUNTARI!!! Cătălin Ţîră a înscris cu poarta goală, după o respingere în lateral a lui Dinu Moldovan, cu doar un minut înainte de ultimul fluier.

Min. 83: GOOOLLL CHINDIA TÂRGOVIŞTE! Juniorul Ioniţă marcheză după o greşeală a apărării ilfovene. Fără marcaj, Ioniţă a trimis cu capul în poarta lui Cojocaru. Primul său gol din carieră în Liga 1. Ioniţă intrase în minutul 66, în locul lui Piftor.

Min. 82: Şutul lui Bic a fost respings cu greu de Cojocaru.

Min. 78: Ocazie mare pentru FC Voluntari! Gorobsov a tras din lovitură liberă în stilul lui Ronaldiho, pe sub zid, iar mingea a trecut foarte aproape de stâlpul porţii.

A început repriza secundă! La Chindia a intrat Neguţ în locul lui Negrea, iar la Voluntari a intrat Ţîră în locul lui Simonovski.

Pauză la Ploieşti!

Min. 41: Din nou, aproape de gol Chindia! Negrea centrează, iar Ivancic loveşte balonul cu capul din careu, însă trece la o palmă de bara porţii lui Cojocaru.

Min. 22: Şansă bună de egalare pentru Chindia! Ivancic a şutut, Cojocaru a respins greu în lateral, iar Struna a alungat pericolul, in extremis, în faţa lui Yameogo.

Min. 16: Încă o ocazie pentru FC Voluntari! Şutul lui Ion Gheorghe a prins pământul şi l-a indus în eroare pe portarul Dinu Moldovan. Cu greu a reuşit goalkepper-ul să trimită mingea în corner.

Min. 8: GOOOLLL FC VOLUNTARI! Ion Gheorghe a scăpat pe contraatac, în flancul stâng, iar tânărul fotbalist a înscris cu un şut la colţul lung. Mihai Căpăţână a oferit un assist de toată frumuseţea.

Min.4: Ocazie mare de gol pentru gazde! Kosovarul Berisha a driblat frumos doi adversari, însă şutul a fost trimis pe mijlocul porţii lui Cojocaru.

A început partida de la Ploieşti!


Echipele de start:

Chindia Târgovişte: Moldovan - Martac, Benga, Diallo, Negrea - Piftor, Bic, Raţă, Yameogo - Ivancic, Berisha.
Rezerve: I.Popescu, Piţian, Novac, Neguţ, A. Ioniţă, Dangubic.
Antrenor: Viorel Moldovan.

FC Voluntari: Cojocaru - Struna, Paşcanu, Achim, Kocic - Pablo de Lucas, Gorobsov - Căpăţână, Eric, I. Gheorghe - Simonovski. 
Rezerve:
Râmniceanu, Belu, Armaş, Sanoh, Ţîră, Tudorie, Laidiuni.
Antrenor: Mihai Teja.


Ambele echipe vin cu un moral foarte bun, după ce în ultima etapă au învins echipe importante din campionat. 

Chindia Târgovişte a surprins pe terenul Astrei Giurgiu, echipă pe care a învins-o cu 2-1, datorită golurile marcate de Neguţ şi Yameogo. Pentru gazde a marcat Răduţ, prea târziu, în minutul 90+2. 

De cealaltă parte, FC Voluntari a dat lovitura cu Dinamo, echipă pe care a trimis-o în play-out, după 2-1. Sorescu a deschis scorul, dar Ţâră şi Tudorie au întors partida. 

Înainte de startul etapei, Chindia Târgovişte e pe locul 11, cu 24 de etape, în timp ce FC Voluntari e pe 14, ultimul din Liga 1, cu 14 puncte. 

În partida din tur, de pe terenul lui FC Voluntari, Chindia Târgovişte a învins cu 1-0. 

Afla mai multe despre: chindia targovistefc voluntari 

viewscnt
Articole similare