Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Victorie dramatică obţinută de UTA. Erico a marcat unicul gol al partidei cu Voluntari în ultima fază

VIDEO | Victorie dramatică obţinută de UTA. Erico a marcat unicul gol al partidei cu Voluntari în ultima fază

Superliga

Comentarii

UTA s-a chinuit mult pentru victoria cu Voluntari, prima din ultimele şase etape.

Arădenii au controlat meciul în totalitate. Portarul Marcos Lavin a fost aproape de a le oferi un cadou oaspeţilor. Şi-a reparat însă gafa şi tabela a rămas intactă. Roger putea marca pentru UTA, însă şutul său nu a arătat deloc cu cel al unui brazilian.

Intrat la pauză, Antal a fost cel mai activ de pe teren.  Cea mai mare ocazie a avut-o pe final, dar portarul Voluntariului a intervenit excelent. Golul a venit când nimeni nu mai credea. Erico Da Silva a adus victoria arădenilor în prelungiri. Pentru Voluntari, este a şaptea partidă consecutivă fără victorie. 


FC Voluntari - UTA 0-1
A marcat: Erico '90+4

Echipele de start:

  • FC Voluntari: Lavin – Costin, Achim, Armaş, Briceag – Droppa, Ricardinho, Ivanov – Marcelo Lopes, Betancor, Gheorghe
  • UTA: Iacob – Tomozei, Erico, Benga, Rrumbullaku – Oroian, Albu, Vorobjovas, Rusu – Hora, Roger

Min. 15 - Ocazie importantă pentru UTA, însă arădenii nu profită de ieşirea greşită a portarului Lavin


Cele două echipe au nevoie de o victorie ca de aer. FC Voluntari a ajuns deja la şase meciuri fără victorie în Liga I şi au pierdut locul bun din clasament. Ilfovenii au ajuns pe locul 14 în clasament, cu doar 15 puncte.
Nici UTA Arad nu stă mai bine. „Bâtrăna Doamnă” nu a câştigat de cinci etape în Liga 1. Trupa lui Lazslo Balin este pe locul 11 în clasament, cu 18 puncte.

Fiecare meci e dificil. Va fi un meci de luptă.. e greu. Terenul nostru arată acum impecabil, avem un gazon de top. Dar nu ştim cât va rezista. Ambele echipe au nevoie de puncte. La noi nu e o situaţie roz”, a declarat la conferinţa de presă premergătoare partidei, Bogdan Andone.
I-am văzut pe băieţi foarte motivaţi. Consistenţa în joc nu va apărea peste noapte, trebuie să avem răbdare. Trebuie să ne concentrăm doar pe ce avem de făcut”, a declarat Balint, antrenorul formaţiei din Arad.

Echipe probabile:
FC Voluntari (4-3-3): 12. Rîmniceanu l 98. C. Costin, 2. C. Achim, 5. Armaş, 3. Briceag l 11. Anderson, 6. Droppa, 8. I. Gheorghe l 7. Grădinaru, 9. Jefte, 17. Mailat
Rezerve: 1. Lavin, 14. Marcelo, 21. Al. Ilie, 23. Al. Vlad, 24. Ricardinho, 28. I. Balaur, 30. Al. Stoica, 77. V. Mihai, 99. Borţoneanu
Antrenor: Bogdan Andone

UTA (4-4-2): 93. Fl. Iacob l 26. Tomozei, 6. Albu, 4. Benga, 20. Roumpoulakou l 86. D. Rusu, 23. N. Roşu, 5. Vorobjovas, 8. Antal l 10. Miculescu, 88. I. Hora
Rezerve: 33. Balauru, 7. Voinea, 9. Roger, 11. Oroian, 17. Melinte, 18. Fl. Ilie, 19. C. Rus, 21. Erico, 97. Hrezdac
Absenţi: Buhăcianu, Tescan (Covid-19)
Antrenor: Laszlo Balint

Stadion: „Anghel Iordănescu” (Voluntari)
Arbitru: Ionuţ Coza / Asistenţi: Daniel Mitruţi şi Bogdan Gheorghe

 

Afla mai multe despre: uta arad 

viewscnt
Articole similare