Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Victorie dramatică pentru Bratu la debutul pe banca lui Turris. Liderul ligii secunde s-a impus în meciul cu Gloria Buzău

VIDEO | Victorie dramatică pentru Bratu la debutul pe banca lui Turris. Liderul ligii secunde s-a impus în meciul cu Gloria Buzăugalerie foto

Liga 2

Comentarii

Turris Turnu Măgurele a învins-o, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, pe Gloria Buzău, în etapa a X-a a Ligii a II-a, la debutul pe banca tehnică a antrenorului Florin Bratu.

Pentru Turris, au marcat Pană, în minutul 50, şi Voicu, în minutul 90+1, iar Huiban a înscris pentru Gloria Buzău, în minutul 87.

În clasament, Turris este pe primul loc, cu 25 de puncte, în timp ce Gloria Buzău ocupă poziţia a patra, cu 19 puncte.


A doua repriza a partidei Turris Turnu Măgurele - Gloria Buzău:

Prima repriză a meciului Turris Turnu Măgurele - Gloria Buzău:


LIVE VIDEO | Turris Turnu Măgurele - Gloria Buzău, marţi, de la 19:30, la Telekom Sport 1

Turris este liderul din Liga a 2-a, chiar dacă etapa trecută a suferit prima înfrângere din acest împotriva celor de la FC Argeş. Înfrângerea cu piteştenii a fost ultimul meci pentru Erik Lincar, care a demisionat de la echipa nou-promovată. 

Gloria Buzău este pe locul patru în clasament cu 19 puncte, la fel ca UTA Arad (locul trei) şi cu unul mai puţin decât locul doi, CS Mioveni, dar cu un meci mai puţin decât cei de la Mioveni. 

Cu toate acestea, formaţia din Buzău nu poate promova în acest sezon, astfel că meciul de marţi seară este mai important pentru Turris, pentru a îşi consolida poziţia de lider, dar şi pentru ca Florin Bratu să înceapă cu dreptul noua aventură. 

Florin Bratu, noul antrenor de la Turris Turnu Măgurele 

Clubul Turris-Oltul Turnu Măgurele a anunţat, joi, că noul antrenor al echipei este Florin Bratu.

“Suntem bucuroşi să vă anunţăm că noul antrenor al AFC Turris este Florin Bratu! Tehnicianul a semnat un contract cu AFC Turris, iar mâine va conduce primul antrenament al echipei noastre”, se arată în comunicatul grupării din Liga a II-a.

În vârstă de 39 de ani, Florin Bratu a mai antrenat de-a lungul carierei echipele Dinamo II, CS Tunari, România U19, Dinamo şi Aerostar Bacău.

Afla mai multe despre: turris turnu magureleflorin bratu 

viewscnt
Articole similare