Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Victorie fără emoţii pentru Simona Halep în meciul cu Mertens. Pe cine va întâlni liderul mondial în optimi la Madrid

VIDEO | Victorie fără emoţii pentru Simona Halep în meciul cu Mertens. Pe cine va întâlni liderul mondial în optimi la Madrid

Tenis

Comentarii

Simona Halep, locul I WTA, n-a avut nicio emoţie şi a învins-o, în minimum de seturi, scor 6-0, 6-3, pe belgianca Elise Mertens, locul 16 WTA, în turul al doilea de la Madrid Open. În optimile de finală, Halep o va întâlni pe Kristyna Pliskova, locul 94 WTA.

Simona Halep îşi continuă drumul către apărarea trofeului la Madrid. A învins-o pe belgianca Mertens în două seturi, 6-0, 6-3, în 75 de minute, şi s-a calificat în optimile turneului. Primul set l-a câştigat la 0, în doar 22 de minute, iar apoi a închis partida cu a cincea minge de meci.

În faza următoare, Halep o va întâlni pe Kristyna Pliskova, locul 94 WTA, venită din calificări. Jucătoarea din Cehia a eliminat-o, în turul secund, 7-5, 6-2, Sara Sorribes Tormo, locul 129 WTA, beneficiară a unui wild card.

Simona Halep a învins-o clar în cele două partide jucate până acum pe sora Karolinei Pliskova, 6-1, 6-2, în turul I la Madrid, anul trecut, şi 6-4, 6-4, în turul al doilea la Indian Wells, anul acesta.

Calificarea în optimi este recompensată la Madrid cu un premiu de 77.575 de euro şi cu 120 de puncte WTA.

Simona Halep - Elise Mertens 6-0, 6-3


Doar 22 de minute a durat primul set!


Dacă va câştiga luni, la dublu, alături de Irina Begu, în turul I, Halep ar urma să joace marţi meciul din optimi, împotriva cuplului Timea Babos/Kristina Mladenovic (Ungaria/Franţa), cap de serie numărul 3, care a stat în manşa inaugurală.

Pe terenul al patrulea, Sorana Cîrstea, locul 36 WTA, va evolua, în jurul orei 17.00, cu rusoaica Daria Kasatkina, locul 15 WTA. Această partidă este a treia a zilei, pe terenul 4, după meciurile Fabio Fognini - Leonardo Mayer, programat după 13.00, şi Kristyna Pliskova - Sara Sorribes Tormo.

Cîrstea este programată şi la dublu pe terenul 4, după încă un meci de simplu masculin, Gillermo Garcia-Lopez - Ryan Harrison. Sorana Cîrstea face pereche cu spaniola Sara Sorribes-Tormo, iar adversarele lor din primul tur vor fi Julia Gorges (Germania) şi Karolina Pliskova (Cehia).

În turneul masculin de 1.000 de puncte, Marius Copil, locul 92 WTA, venit din calificări, va da piept, în turul I, în jurul orei 15.00, cu germanul Jan-Lennard Struff, locul 65 ATP, după partida de deschidere a zilei, între Evgheni Donskoi şi Stefanos Tsitsipas.

Meciul lui Copil va fi urmat pe acest teren de partida de dublu din prima manşă Florin Mergea/Daniel Nestor (România/Canada) - Fabio Fognini/Diego Schwartzman (Italia/Argentina).

Afla mai multe despre: halepmadridtenisbegucarstea 

viewscnt
Articole similare