Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Victorie fără emoţii pentru Viitorul cu Sepsi, după o repriză secundă nebună cu patru goluri. Reuşită FABULOASĂ a lui Calcan

VIDEO | Victorie fără emoţii pentru Viitorul cu Sepsi, după o repriză secundă nebună cu patru goluri. Reuşită FABULOASĂ a lui Calcan

Superliga

Comentarii

Etapa a opta din play-off a fost deschisă de partida dintre FC Viitorul şi Sepsi Sf. Gheorghe. După o remiză albă la pauză, în partea a doua s-au marcat patru goluri, iar echipa lui Gheorghe Hagi s-a impus cu 3-1.

Viitorul şi Sepsi au dat drumul la spectacol abia în repriza a doua a duelului de la Ovidiu. Oaspeţii au lovit primii. Hamed a reuşit primul gol al echipei sale după şapte meciuri de secetă. Avantajul covăsnenilor a durat însă doar două minute.

Calcan a restabilit egalitatea pentru echipa lui Hagi. 2-1 s-a făcut cu 20 de minute înainte de final. Calcan a reuşit "dubla" cu o execuţie fantastică. Imediat, Eric şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor, cu a treia sa reuşită de la revenirea în Liga I. Diferenţa putea să crească şi mai mult în final. Rivaldinho a obţinut penalty, dar Alexi Pitu a ratat şi Viitorul - Sepsi s-a terminat 3-1.


FC Viitorul - Sepsi 3-1
Au marcat: Calcan '51, '68, '74 / Hamed '49

Echipele de start:

Viitorul: Tordai - Boboc, Artean, P. Iacob, Kuipers - Achim, Ciobanu, Casap - Eric, G. Ganea, Calcan
Rezerve: Buzbuchi - Mladen, Grosu, Leca, Tîrcoveanu, Pitu, Rivaldinho
Antrenor: Gică Hagi

Sepsi: Fejer - De Moura, Viera, Rudol, Abud Omar - Dylan Flores, Velev, Karnitski, Vaşvari - Hamed, Tandia
Rezerve: R. Stoican - Nouvier, Sato, Mensah, Carnat, Fl. Ştefan, Sintean
Antrenor: Marin Barbu

Min. 74 - GOOOOOOOOOL FC Viitorul! Eric profită de greşelile din apărarea lui Sepsi, driblează portarul şi marchează pentru 3-1

Min. 68 - GOOOOOOOOOL FC Viitorul! Execuţie fabuloasă a lui Calcan

Min. 51 - GOOOOOOOOOL FC Viitorul! Calcan egalează rapid pentru echipa lui Hagi

Min. 49 - GOOOOOOOOOL Sepsi! Hamed deschide scorul pentru oaspeţi

Min. 8 - Ocazie importantă ratată de Calcan. Mijlocaşul a trimis puţin peste poarta lui Sepsi, după o greşeală uriaşă a lui Viera


Meciul care deschide etapa a opta din play-off-ul Ligii I se joacă în direct la Telekom Sport 3. Sâmbătă, de la ora 21:00, Sepsi merge pe terenul Viitorului, echipă calificată în finala actualului sezon din Cupa României. Aceasta va fi cea de-a patra întâlnire directă din Liga I, în actuala stagiune, între cele două cluburi. FC Viitorul şi Sepsi şi-au irosit toate golurile în meciul din turul sezonului regulat, când Sepsi s-a impus cu 3-2 şi a produs una dintre cele mai mari surprize din Liga I. Imediat după, cele două echipe au remizat alb, ambele meciuri având loc la Sf. Gheorghe, pe terenul lui Sepsi.

FC Viitorul - Sepsi, LIVE pe Telekom Sport 3, sâmbătă, de la 21:00

FC Viitorul are un moral excelent. Deşi a pierdut, 1-3, meciul de pe terenul campioanei CFR Cluj, în etapa trecută, echipa pregătită de Gheorghe Hagi are un moral excelent. Este în cursă pentru locul al treilea în play-off şi va disputa finala Cupei României împotriva Astrei Giurgiu.

FC Viitorul - Sepsi, LIVE pe Telekom Sport 3, sâmbătă, de la 21:00

De partea cealaltă, Sepsi are un parcurs dezastruos. După zece meciuri consecutive fără victorie, nouă în Liga I şi o singură partidă în Cupa României, covăsnenii s-au despărţit de antrenorul care i-a luat de la retrogradare şi i-a dus în play-off. La jumătatea acestei săptămâni, Eugen Neagoe a plecat de la Sepsi, iar locul său pe banca tehnică, cel puţin până la finalul sezonului, va fi luat de Marin Barbu.

Afla mai multe despre: sepsiviitorul 

viewscnt
Articole similare