Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Victorie imensă pentru FC U Craiova, pe terenul celor de la Petrolul. Oltenii sunt lideri în Liga 2-a. Gol FABULOS marcat de Baeten

VIDEO | Victorie imensă pentru FC U Craiova, pe terenul celor de la Petrolul. Oltenii sunt lideri în Liga 2-a. Gol FABULOS marcat de Baeten

Petrolul

Comentarii

Derby-ul etapei a 9-a din Liga a II-a, Petrolul Ploieşti - FC U Craiova, se joacă duminică, de la ora 15:00, în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

 VIDEO | Petrolul - FC U Craiova 0-1 (Baeten 12)


Min. 12: GOOOLLL Craiova! Belgianul William Baeten prinde un trasor de zile mari, fără speranţe pentru Kitanov.

Petrolul Ploieşti: Kitanov – Mendoza, Meijers, Huja, Ţicu – Ekollo, Nir Lax – M. Bratu, Pol Roige (cpt.), Diarra – Buhăescu
Rezerve: R. Avram – Val. Balint, Andr. Răuţă, Poelmans, Mih. Constantinescu, Saim Tudor, Botic, Rz. Matiş, Beleck
Antrenor: Viorel Moldovan

U Craiova 1948 SA: Rob. Popa – R. Neagu, Paramatti, Diallo, Huyghebaert – Dr. Albu – Vl. Pop, Baeten – Cl. Bălan, Compagno, Rob. Răducanu
Rezerve: Mogoşanu – M. Avram, Blidar, Zimţa, Raicea, Stoenac, Al. Munteanu, Andr. Ciolacu, Miuţescu
Antrenor: Dan Vasilică


FC U Craiova îşi continuă seria de meciuri de foc în cursa pentru promovare. După victoria la scor obţinută de olteni în derby-ul din etapa trecută, scor 5-0, cu Rapid, acum, liderul la zi din clasament merge pe terenul Petrolului, o altă echipă cu pretenţi în lupta pentru un loc de play-off. Cu un parcurs excelent şi fără înfrângere în primele şapte etape disputate, FC U Craiova se poate lăuda cu cinci victorii obţinute şi doar două remize.

De partea cealaltă, Petrolul are şi ea un moral foarte bun, după ce a obţinut, în etapa trecută, o victorie extrem de importantă într-o deplasare foarte dificilă. Ploieştenii au câştigat meciul de la Comuna Recea, echipă care le-a încurcat, tot pe propriul teren, pe Rapid şi pe FC U Craiova.

Transfer important reuşit de Petrolul înainte meciului cu Craiova

Atacantul francez Steve Leo Beleck A'Beka, fost la CFR Cluj, a semnat un contract valabil până la finalul sezonului, cu clauză de prelungire în cazul promovării, cu FC Petrolul, a anunţat gruparea ploieşteană.

După ce s-a pregătit, în ultima săptămână, sub comanda antrenorului Viorel Moldovan, Beleck a devenit, oficial, de vineri, jucătorul "galben-albaştrilor", semnând contractul cu gruparea petrolistă chiar în ziua în care fiica lui a împlinit un an.

În vârstă de 27 de ani, atacantul născut la Yaounde (Camerun), dar având cetăţenie franceză, a mai evoluat la Udinese Calcio, AEK Atena, Watford, Stevenage, Mons, Fiorentina, Crotone, Mantova, CFR Cluj, Umraniyespor, Balikesirspor, Rieti şi Catania.

La precedenta sa experienţă în fotbalul românesc, în sezonul 2015-2016, el a câştigat Cupa României cu CFR Cluj, echipa pentru care a bifat, în total, şase goluri în 31 de apariţii. Tot la CFR Cluj l-a avut ca antrenor pe Francisc Dican, actualul asistent al lui Viorel Moldovan în staff-ul tehnic al prahovenilor.

Ceilalţi doi jucători care au participat, săptămâna trecută, la antrenamentele petroliştilor, Richard-Quentin Samnick şi Salif Cisse, au părăsit Ploieştiul, ei neintrând în calcule pentru un eventual transfer.

  • 100 de mii de euro este cota lui Leo Beleck, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: petrolulcraiova 

viewscnt
Articole similare