Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Victorie importantă în lupta pentru promovare. Petrolul câştigă meciul cu Energeticianul şi ţine aproape de liderul Sportul Snagov

VIDEO | Victorie importantă în lupta pentru promovare. Petrolul câştigă meciul cu Energeticianul şi ţine aproape de liderul Sportul Snagovgalerie foto

Liga 2

Comentarii

Petrolul continuă să spere că va promova în Liga I. Ploieştenii au învins-o pe Energeticianul cu 2-0 şi au venit din nou la cinci puncte în spatele liderului Sportul Snagov.

Portarul oaspeţilor, Axinte, a fost de neînvins în startul partidei. Ştefănescu a avut două ocazii, apoi a urmat o superintervenţie şi la lovitura de cap a lui Sarris. Goalkeeperul n-a putut fi învins nici de la punctul cu var, acolo unde a parat execuţia lui Marinescu. 

Cel care i-a găsit antidot a fost Arnăutu. Atacantul a deschis scorul cu a 8-a reuşită din acest sezon.

După gol, acelaşi Axinte s-a evidenţiat la şutul lui Marinescu. Oaspeţii puteau restabili egalitatea, dar Popescu s-a pierdut în faţa lui Lungu, În cele din urmă, Robert Moldoveanu a dublat avantajul lupilor galbeni, care rămân pe locul cinci, la cinci puncte în spatele liderului Sportul Snagov. 

Clasament Liga a II-a:


Petrolul joacă ultima în această etapă iar presiunea este acum pe galben-albaştri după ce toate echipele din faţă au câştigat şi s-au distanţat de ploieşteni. Indiferent de rezultatul din această seară, ploieştenii vor rămâne pe locul cinci în clasament dar un succes i-ar apropia la două puncte de locul de baraj şi la 3 lungimi de poziţia a doua direct promovabilă. Lupii vin după două remize în campionat, cu Metaloglobus şi Chindia şi sunt neînvinşi pe teren propriu în acest sezon.

  • LIVE VIDEO | Petrolul - Energeticianul, 19:30, Telekom Sport 1

După ultimele rezultate din campionat, Energeticianul are acum emoţii pentru evitarea retrogradării. Este la cinci puncte de Aerostar Bacău şi nu a mai câştigat de şase etape. Interesant este că în 12 meciuri jucate pe teren străin, trupa care îşi joacă meciurile de acasă la Petroşani nu are niciun succes. În cele 4 partide pe care le-au avut în 2019, fotbaliştii lui george Zima au înscris un singur gol. 

Afla mai multe despre: petrolulenergeticianul 

viewscnt
Articole similare