Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Victorie importantă pentru Farul. Adrian Petre a marcat unicul gol al partidei cu U Craiova

VIDEO | Victorie importantă pentru Farul. Adrian Petre a marcat unicul gol al partidei cu U Craiova

Superliga

Comentarii

Meciul Farul - U Craiova se joacă ACUM, în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro, în etapa a 15-a din Liga 1.

Farul - Universitatea Craiova a început cu întârziere de aproximativ 10 minute, pentru că cele două echipe aveau echipamente asemănătoare. Oltenii i-au adus un omagiu lui Adrian Păunescu, apoi meciul a început cu o ocazie a oaspeţilor. Gustavo a preluat greşit şi a ratat.

Markovici a avut şi el două şanse, dar de ziua lui, portarul Aioani a fost de netrecut. Reghecampf a fost deranjat de boxele care au ţinut loc de fani pe stadion.

Repriza secundă a fost total opusă: oltenii au cedat iniţiativa, iar gazdele au profitat. Pitu i-a dat emoţii mari lui Pigliacelli dintr-un unghi imposibil, iar Jefte a fost blocat la timp de Găman.

Singurul gol al partidei a fost reuşit de Adrian Petre, care a înscris la prima atingere a balonului. Oltenii au ratat incredibil pe final de meci, când Aioani a făcut spectacol în poarta Farului. Pentru Universitatea Craiova, acesta este primul eşec după cinci victorii consecutive în campionat. 


Farul - U Craiova 1-0
A marcat: Petre '77

Echipele de start:

Farul: Aioani - Dussaut, Larie, Ghiţă, De Nooijer - Purece, Artean, Ciobanu - Ganea, Jefte, Pitu
Rezerve: Brănescu - Boboc, Dănuleasa, Buta, Grameni, Rădăslăvescu, ELy Fernandes, Sali, Petre
U Craiova: Pigliacelli - Căpăţînă, Găman, Screciu, Bancu - Bălaşa, Nistor - Gustavo, Houri, Ivan - Markovic
Rezerve: Lazar - Vătăjelu, M. Constantin, Vînă, Baiaram, Creţu, Ivanov, Cîmpanu, Koljic

Min. 77 - GOOOOOOL Farul Constanţa! Adrian Petre deschide scorul pentru echipa lui Hagi, după o pasă a lui Fernandes

Min. 46 - A început repriza a doua.


Min. 45+2 - Pauză.


Min. 44 - Ocazie U Craiova! Ivan îi pasează lui Markovic, care preia excelent spre poartă, intră în unghi şi trage, dar în Aioani.


Min. 13 - Ocazie U Craiova! Markovic reia cu capul din centrul careului, puţin peste poartă, după un corner.


Min. 6 - Ocazie U Craiova! Ivan accelerează în bandă, după o pasă primită pe poziţie viitoare, trage în piciorul lui Aioani, dar se dă ofsaid.


Min. 5 - Ocazie U Craiova! Nistor îl lansează excelent pe Gustavo, însă acesta greşeşte preluarea şi nu reuşeşte să finalizeze.


Min. 1 - A început partida.


15:39 - Startul meciului, întârziat! Arbitrul Andrei Chivulete a fost nevoit să trimită echipele înapoi la cabine deoarece aveau echipamentul asemănător şi nu se puteau deosebi jucătorii. Farul va începe partida într-un echipament alb complet, iar oltenii în şorturi albastre şi tricouri albastru cu negru predominant. Echipamentul Farului era albastru complet, iar Craiova avea un echipament alb, dar şi multe inseraţii de albastru. Astfel, pentru a evita confuziile s-a decis schimbarea.


14:26 - Avem echipele de start!


Farul şi U Craiova deschid ziua de duminică în Liga 1, de la ora 15:30, la Ovidiu, meci din cadrul etapei a 15-a din Liga 1.

U Craiova, echipa lui Laurenţiu Reghecampf, vine după o serie foarte bună de rezultate şi în ultimele cinci meciuri de Liga 1 le-a câştigat pe toate. Oltenii sunt pe locul trei în clasament, cu 28 de puncte, la două în spatele FCSB şi la opt în spatele liderului CFR Cluj.

De partea cealaltă, Farul - echipa "Regelui" Hagi -, vine după o înfrângere cu FCSB şi nu are un bilanţ foarte bun în ultimele cinci partide. Constănţenii au trei înfrângeri în ultimele cinci meciuri, iar pe două dintre ele le-au câştigat. Farul e pe locul opt, cu 21 de puncte strânse după 14 etape scurse din sezonul de Liga 1.

De când echipa lui Hagi se numeşte Farul, cele două echipe nu s-au întâlnit niciodată într-un meci oficial.

Afla mai multe despre: farulu craiovaliveliga 1live video 

viewscnt
Articole similare