Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Victorie la limită obţinută de Petrolul în meciul cu Pandurii. Ploieştenii au urcat, provizoriu, pe primul loc

VIDEO | Victorie la limită obţinută de Petrolul în meciul cu Pandurii. Ploieştenii au urcat, provizoriu, pe primul locgalerie foto

Liga 2

Comentarii

Două dintre cele mai puternice echipe din Liga a II-a, Petrolul Ploieşti şi Pandurii Târgu Jiu s-au întâlnit pe Stadionul Ilie Oană. Echipa pregătită de Leo Grozavu s-a impus cu 2-1 şi a urcat, provizoriu, pe primul loc în clasament.

Petrolul a deschis repede scorul. În minutul 3, Arnăutu a transformat fără emoţii un penalty şi i-a adus pe ploieşteni în avantaj. Apoi, după o greşeală uriaşă a portarului, Saim a dublat avantajul Petrolului. În ultimele minute ale partidei, Pârvulescu a profitat şi el de o gafă în defensiva gazdelor şi a stabilit scorul final. Astfel, Petrolul a acumulat şapte puncte şi este liderul Ligii a II-a.


Petrolul - Pandurii 2-0 (Arnăutu - penalty '3, Saim '37 / Pârvulescu '85)

Min. 85 - GOOOOOOL Pandurii! Pârvulescu profită de o neatenţie în apărarea gazdelor şi marchează pentru gorjeni

Min. 37 - GOOOOOOL Saim dublează avantajul ploieştenilor, după o greşeală uriaşă a portarului oaspeţilor

Min. 3 - GOOOOOOOL Arnăutu deschide scorul dintr-o lovitură de pedeapsă

Ploieştenii au început bine acest sezon şi au speranţe mari că de la anul vor evolua în prima ligă. Marţi s-a confirmat şi transferul lui Toto Tamuz, fotbalistul israeliano-nigerian care a mai jucat pentru "lupii galbeni", transfer care confirmă intenţiile foarte serioase ale echipei prahovene.

În primele două partide ale sezonului, Petrolul n-a primit gol, dar a avut două meciuri destul de abordabile cu Sportul Snagov şi CS Baloteşti.

  • LIVE  | Petrolul - Pandurii Târgu Jiu, vineri de la ora 18:00 la Telekom Sport 1

Testul cu Pandurii se anunţă unul mult mai dificil, gorjenii având tot patru puncte acumulate după primele două runde din Liga 2. Pandurii au remizat cu FC Argeş pe teren propriu în runda precedentă şi merg la Ploieşti cu gândul să câştige punct sau puncte.

Oltenii au pierdut mulţi jucători în această vară, dar au un nucleu de jucători foarte tineri şi foarte promiţători la dispoziţie.

La Bacău contra lui Aerostar, tânărul de 18 ani, Florin Măicăneanu a marcat singurul gol al partidei, iar cel mai "în vârstă" jucător al Pandurilor a fost Daniel Ciobanu, 24 de ani. 

Afla mai multe despre: petrolul ploieştipandurii târgu jiu 

viewscnt
Articole similare