Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Victorie la limită pentru FCSB în ultimul amical al verii. Tănase a marcat unicul gol al meciului cu CS Mioveni

VIDEO | Victorie la limită pentru FCSB în ultimul amical al verii. Tănase a marcat unicul gol al meciului cu CS Mioveni

FCSB

Comentarii

FCSB a încheiat cu o victorie pregătirea pentru noul sezon. Roş-albaştrii au învins-o cu 1-0 pe divizionara secundă, CSMioveni.

Tănase a înscris unicul gol al meciului, din penalty-ul obţinut de Mihai Roman. Primul meci oficial al echipei lui Bogdan Andone se va disputa joi, 11 iulie, împotriva lui Milsami Orhei, în primul tur preliminar din Europa League.


CS Mioveni - FCSB 0-1
A marcat: Tănase '57 (penalty)

Echipa de start a FCSB-ului: Bălgrădean - Belu, I. Cristea, Planic, M. Roman - Filip, Pintilii (C), Oaidă - Moruţan, Hora, F. Tănase.
Rezerve: Ducan - Bălaşa, R. Ion, C. Dumitru, O. Popescu, O. Perianu

Min. 57 - GOOOOOOOOL FCSB! Florin Tănase transformă fără emoţii penalty-ul şi deschide scorul pentru echipa lui Bogdan Andone

Brazilianul Roberto Ayza, unul dintre cei mai vechi stranieri din fotbalul românesc, se retrage oficial din cariera de fotbalist. Fotbalistul de la CS Mioveni va evolua pentru ultima dată în tricoul galben-verzilor în amicalul programat joi, de la ora 20:30 contra formaţiei FCSB.

”Aproximativ 30 de ani pe teren, 15 ani ca profesionist. Urcuşuri şi coboraşuri, muncă, faimă, glorie, dezamăgiri. Mii de sentimente de nedescris şi de neîntâlnit pe care doar o competiţie sportivă ţi le poate oferi. Complimente, jigniri, fani, critici, laude. Îţi multumesc Doamne pentru tot ce mi-a oferit viaţa pe teren, pentru visele din copilărie ce mi s-au îndeplinit, pentru faptul că am avut şansa de a fi privit cu mândrie de copiii mei jucând, de a fi apreciat de mulţi oameni cunoscuţi şi necunoscuţi. Mulţumesc tuturor antrenorilor care au crezut în mine, mulţumesc tuturor colegilor, care au fost alături de mine la bine şi la rău, mulţumesc conducătorilor, mulţumesc tuturor pentru susţinere de-a lungul timpului, mulţumesc soţiei mele minunate pentru răbdare şi înţelegere, copiilor mei iubiţi, muţumesc fotbal, te-am iubit şi te voi iubi mereu”, a fost mesajul lui Roberto Ayza pe pagina sa personală de Facebook.

  • LIVE TEXT | CS Mioveni - FCSB joi, de la ora 20:30

23 de meciuri a evoluat Ayza în sezonul trecut, ultimul meci oficial disputându-l pe 9 mai contra Farului. În România el a mai jucat pentru Cetate Suceava, Ceahlăul, FC Bihor şi Gloria. Ayza va rămâne în România şi va antrena o grupă de copii şi juniori a clubului din Mioveni

FCSB, încă un amical sub comanda lui Bogdan Andone

De când l-a numit în funcţia de antrenor principal pe Bogdan Andone, FCSB a câştigat două din cele trei meciuri amicale disputate în cantonamentul de sub Tâmpa. 7-0 cu CS Colţea şi 4-0 cu AS SR Braşov au fost victoriile obţinute de FCSB. Pe 28 iunie, vicecampioana a remizat cu Viitorul Constanţa în cel de-al treilea amical al verii. La finalul acelui joc, tehnicianul vicecampioanei a fost deranjat de erorile din apărare şi a declarat că meciul cu Viitorul trebuie să reprezinte un semnal de alarmă pentru echipa sa, iar astfel de greşeli să nu se repete şi în partideie oficiale.

  • LIVE TEXT | CS Mioveni - FCSB joi, de la ora 20:30

Nu ştiu dacă pot să spun că sunt multe sau puţine (n.r. greşeli), rămâne de văzut în continuare. Au fost lucruri foarte bune care s-au văzut astăzi, cu multe situaţii de a marca pentru echipa noastră, cu 3 goluri marcate, organizare zic eu destul de bună defensivă ca joc, ca atitudine.

Din păcate o greşeală la golul trei, altă greşeală de interpretare a fazei la golul doi, din care a ieşit penalty-ul, dar în mare măsură băieţii au făcut un joc bun şi un antrenament foarte util.

N-au fost relaxaţi dar atât noi cât şi Viitorul venim după două săptămâni de cantonament, cu două antrenamente zilnice, o perioadă în care au fost acumulări fizice, oboseală psihică, e normal să fie anumite greşeli [...]

S-a muncit bine, am acumulat şi fizic şi tactic anumite idei, încercăm să ne creem filozofia noastră de joc ca şi echipă, să jucăm 4-3-3 ce am antrenat şi vom încerca în continuare să lucrăm aceleaşi principii", a declarat Bogdan Andone

  • LIVE TEXT | CS Mioveni - FCSB joi, de la ora 20:30

Meciul roş-albaştrilor cu CS Mioveni va începe la ora 20:30 şi se va disputa pe Stadionul Orăşenesc din localitatea Mioveni.

Afla mai multe despre: fcsbamicale fcsbcs mioveni -fcsb 

viewscnt
Articole similare