Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Victorie la scor înaintea derby-ului cu Steaua. Academia Rapid s-a distrat cu ACS Victoria şi s-a impus cu 8-0

VIDEO | Victorie la scor înaintea derby-ului cu Steaua. Academia Rapid s-a distrat cu ACS Victoria şi s-a impus cu 8-0galerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Evoluţie entuziasmantă pentru Academia Rapid la ultima repetiţie înaintea derby-ului cu CSA Steaua. Giuleştenii au învins-o cu 8-0 pe ACS Victoria şi îşi păstrează poziţia de lider în Liga a IV-a.

Confruntarea dintre Rapid şi ACS Victoria a început cu ceea ce ar putea fi ratarea anului în fotbalul românesc. Burlacu s-a făcut de râs cu poarta goală. Un minut mai târziu, acelaşi Burlacu a ajuns din nou la finalizare, dar nu a mai ratat.
 
A fost începutul unei seri perfecte pentru rapidişti. Până la pauză, Daniel Niculae a făcut hattrickul, iar Vlada a reuşit şi el "dubla", iar la cabine s-a intrat cu scorul de 7-0. În partea a doua, giuleştenii au slăbit ritmul şi au mai marcat o singură dată. S-a terminat 8-0 pentru Academia Rapid, care se pregăteşte acum de marele meci cu CSA Steaua de pe Arena Naţională.
 

Academia Rapid - ACS Victoria 8-0
Au marcat: Burlacu '8, Niculae '22, '28, '39 Grigore '29, Vlada '41, '45, Dovleac '82

Echipele de start:

Academia Rapid:
Ignat - Boian, Iacob, Bratu, Lădaru - Burlacu, Duriţă, Grigore, Goge - Niculae, Vlad
Rezerve: Petrişor, Dovleac, Olariu, Bărbălău, Maftei, Voicu, Pancu

ACS Victoria: Marinescu - Trupaşcu, Dună, Petcu, Dumitru - Purcarea, Stan, Hrostea, Mihăilă - Petrescu, Anton

Rapid are două puncte avans faţă de Steaua în clasamentul Ligii a 4-a, însă a disputat un meci în plus. Totodată, e posibil ca giuleştenilor să li se mai ia alte trei puncte pentru folosirea unui jucător nelegitimat de către AMFB.

Chiar şi aşa, trupa lui Schumacher nu are motive serioase de îngrijorare din punct de vedere sportiv. Indiferent de diferenţa de puncte din sezonul regulat, în play-off, diferenţa dintre primele două clasate va fi de un singur punct. 

LIVE VIDEO Academia Rapid - ACS Victoria

Academia Rapid n-ar trebui să aibă nicio problemă în câştigarea meciului de azi. Victoria este una dintre echipele slabe ale seriei din Bucureşti, ocupând locul 13, cu 15 înfrângeri în 20 de meciuri. 

Gazdele au cele mai multe goluri marcate în acest sezon, 114 în 20 de etape. Schumacher nu poate conta la acest joc pe veteranul Daniel Pancu, accidentat. Pancone a declarat recent că are şanse mici de a evolua şi cu Steaua, însă va face tot posibilul pentru a-şi conduce echipa din teren sâmbătă seara minimum 10-20 de minute. 

Afla mai multe despre: academia rapidacs victorialiga a 4-agiulesti 

viewscnt
Articole similare