Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Victorie la scor obţinută de CSM Bucureşti în Cupa României. Antrenamentul perfect înaintea meciului cu Ferencvaros: "Vrem să ne răzbunăm"

VIDEO | Victorie la scor obţinută de CSM Bucureşti în Cupa României. Antrenamentul perfect înaintea meciului cu Ferencvaros: "Vrem să ne răzbunăm"

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a trecut cu dreptul de ultimul test înaintea returului cu Ferencvaros. A învins-o cu 34-14 pe Mioveni în Cupa României, iar acum toată atenţia se îndreaptă spre partida de vineri.

Dorinţa de răzbunare e mare, după ce, în turul din Ungaria, "tigroaicele" au suferit cel mai dur eşec din istoria lor: au pierdut la zece goluri diferenţă. Meciul cu Ferencvaros va fi vineri, de la ora 18:30, în direct la Telekom Sport 1.

"Meciul cu Ferencvaros de acasă, pe lângă ideea de a ne răzbuna, este ideea că avem un meci important pe care trebuie să îl câştigăm pe teren propriu. Aţi văzut cât de echilibrată este grupa" , a declarat Adrian Vasile pentru Telekom Sport.

"Noi nu am luat-o ca pe un antrenament. Bineînţeles, a fost un meci mai uşor acesta cu Mioveni, însă l-am tratat cu foarte multă seriozitate. Acum ne dorim să jucăm bine vineri, îmi doresc din tot sufletul să fim sănătoase şi să facem o partidă frumoasă.

Nu ştiu dacă putem vorbi despre revanşă, important este să ne facem noi treaba, pentru că, dacă pierdeam cu un gol, puteam să spunem de revanşă. Însă acolo am avut o zi foarte proastă. Ne dorim foarte mult să facem o treabă bună" , a spus Crina Pintea.

Afla mai multe despre: csm bucuresti 

viewscnt
Articole similare