Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Victorie nemeritată pentru Manchester United în derbyul etapei din Champions League

VIDEO | Victorie nemeritată pentru Manchester United în derbyul etapei din Champions League
Comentarii

Ovidiu Haţegan a condus de la centru cel mai tare meci al serii de Champions League. Juventus a dominat-o clar pe Manchester United 86 de minute.

Diavolii au scăpat fără gol primit în prima repriză, datorită lui De Gea, care a respins formidabil şutul centrare al lui Cuadrado. Apoi, bara i-a salvat, la şutul lui Khedira. Bara a ţinut din nou cu oaspeţii în actul secund, când Dybala a şutat superb. Bărâna Doamnă a deschis scorul după 65 de minute. Bonucci l-a servit excelent pe Ronaldo. Portughezul l-a învins pe De Gea chiar de ziua sa şi s-a bucurat fără reţineri pentru golul marcat împotriva echipei pentru care a evoluat şase ani. Italienii îşi puteau majora diferenţa, dar de Gea a fost din nou senzaţional, iar United a dat lovitura pe final. 

LIVE VIDEO | Juventus - Manchester United 1-2


Juventus are parte de un start de sezon excelent. Torinezii n-au pierdut niciun meci şi se pot lăuda cu o serie incredibilă de rezultate. 13 victorii şi o singură remiză au înregistrat jucătorii lui Allegri în Serie A şi în Liga Campionilor. Cu un parcurs perfect în cea mai tare competiţie intercluburi, Juventus este lider incotestabil în clasamentul grupei H. În primele trei meciuri din acest sezon de Ligă, torinezii au marcat şase goluri, n-au primit niciunul şi s-au impus cu 2-0, pe terenul Valenciei, cu 3-0, acasă, cu Young Boys, şi cu 1-0 pe Old Trafford.

LIVE VIDEO | Juventus - Manchester United se joacă astăzi, de la ora 22:00, în direct la Telekom Sport 1

De partea cealaltă, Manchester United nu o duce la fel de bine. Echipa pregătită de Jose Mourinho are doar patru puncte obţinute în primele trei etape din Liga Campionilor şi are emoţii în privinţa calificării în optimile competiţiei. "Diavolii" au patru puncte şi sunt urmaţi în clasament de Valencia, cu două puncte, şi de Young Boys, cu un singur punct. Acum, Manchester United vine după o victorie chinuită cu Bournemouth, obţinută în minutele de prelungire, scor 2-1

 

Afla mai multe despre: juventusmanchester unitedliga campionilorchampions leaguetorino 

viewscnt
Articole similare